pc'den anlayanlar bi bakabilirmi
pc'den anlayanlar bi bakabilirmi
arkadaşlar benim pc bozolmuşu askere gidecegim diye yeni bi pc almadın idare etsin diye öylesine bi pc aldım fakat eminönü ve meteorda oyun aşırı derecede kasıyor fakat yer altı ve er meydanında hiç kasmıyor nedense acaba bilgisi olan birisi cvplayabilirmi pcnin özellikleri ıntel(R) celeron(R) cpu2.66ghz 1gb ram 128 likte ekran kartı var acaba sorun ekran kartındanmıdır yoksa işlemcidenmi eger ekran kartı derseniz yeni bi tane alacagım işlemci derseniz bilgisayarı degiştirecegim ekran kartımın markasını tam bilmiyorum ama aldıgım adam GPO gibi bişey demişti yardım ederseniz sevinrim şimdiden teşekkürler
Re: pc'den anlayanlar bi bakabilirmi
Sorun ekran kartından en 256 ram ekran kartı kullanman gerekir sorunsuz oyun oynamak için markası çok önemli değil kasmalar o yüzden gerçekleşiyor
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ekran kartıyla alakalı olsa hiç kaldırmaz görüntüyü.
tahminimce ramle alakalı fakat gene iyi ram kasmaması lazım.
128 ekran kartı düşük görüntülerde 1 gb ramle kasmaz diye düşünüyorum.kaspersky 2010 yükle bi tarat pcni
tahminimce ramle alakalı fakat gene iyi ram kasmaması lazım.
128 ekran kartı düşük görüntülerde 1 gb ramle kasmaz diye düşünüyorum.kaspersky 2010 yükle bi tarat pcni
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Oyunun Kasmasına Çözüm Yok;
Benim PC
:arrow: 1 GB RaM
:arrow: 512 Ekran Kartı (GeForce 8500Gtx)
:arrow: 2,66 GhZ
:arrow: Vista Home Premium
:arrow: KASPERSKY 2010 Anti Virüs
Hiç Bir Oyun Kasmıyor, Pc Kasmıyor AMA NE HİKMETSE İKV KASIYOR
:lol:
NOT: Virüs Tehlikesi Olabilir...İstersen Kaspersky 2010 Al. (60 TL Civarı) Ama PC Kasar Söyleyeyim de...
Benim PC
:arrow: 1 GB RaM
:arrow: 512 Ekran Kartı (GeForce 8500Gtx)
:arrow: 2,66 GhZ
:arrow: Vista Home Premium
:arrow: KASPERSKY 2010 Anti Virüs
Hiç Bir Oyun Kasmıyor, Pc Kasmıyor AMA NE HİKMETSE İKV KASIYOR
NOT: Virüs Tehlikesi Olabilir...İstersen Kaspersky 2010 Al. (60 TL Civarı) Ama PC Kasar Söyleyeyim de...
- unsall1925
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Pcnin elran kartını degiştirmen yeterli olacaktır diye dusunuyorum 256lık ekran katı al ama dikkat et paylasımsız olsun.Eger paylasımlı alırsan ramden yer buna dikkat et
Beyaz Köşk ogitr(beta car(ama hala 37 lvl))
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Benim arkadaşta oyuna başlıcaktı indirdi ikvyi çalıştırmadı ekran kartı onunda 128miş onun neden çalışmıyor o zmn ?

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
128 Mb ekran kartı ile oyun çalışır fakat 128 taban rakamdır oyun çalışır fakat belli yerlerde kasması o yüzdendir işlemci ve ram çok iyi olmamakla beraber oyun için yeterli sorunun ekran kartından http://www.istanbuloyun.com/Default.aspx
sistem gereksinimleri burada yazıyor,ATI RADEON 5500 - Geoforce Fx 5200 ekran kartları 128 mb ekran kartlarıdır ordada veya üzeri denilmekte yani en az 128 kasmasın istiyosan en az 256 mb bi ekran kartı al sorunun çözülür
sistem gereksinimleri burada yazıyor,ATI RADEON 5500 - Geoforce Fx 5200 ekran kartları 128 mb ekran kartlarıdır ordada veya üzeri denilmekte yani en az 128 kasmasın istiyosan en az 256 mb bi ekran kartı al sorunun çözülür
bilgilendirdiginiz için sagolun arkadaşlar bende ekran kartından dolayı kasıyodur diye düşünüyordum çünkü diger pc de de aynı ram vardı fakat hiö kasmıyordu oyunda ekran kartı onun 256 yı heralde işlemciden olsaydu yer altı ve em dede kasardı heralde e.ö ve meteroeun gradiklerimi daha yüksek o yüzden kaldırmıyor tekrar teşekkür ederim önerdiginiz bi marka varmı ekran kartı ile ilgili
Ati Radeon 9550 256 mb bu ekran kartıyla pro street oynuyorum sorun yok gayette daha birçok oyunda oynuyorum.Fekat ikv de kasıyor.Hele toplu alanlarda.oyuncuların etkileşimi daha kolay olduğu alanlarda.Yeraltında herkes aynı yerde olamıyor.olsa bile harita buna müsait.Bu yüzden oralarda kasmıyor.Bence işlemci ve chipset uyumuyla alakalı.İşlemci işleyemiyor.Yonga seti dağatamıyor gerekli mercilere.Bu yüzden yavaşlıyor.Grafik le alakesı yok.Çok basit bir grafik var.Neyse anlayanlar anlatmışlar zaten sen yukardakilerin dediğini yap 
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Sorun ekran kartında gibi görünüyor Ekran kartın paylaşımlı ise (ki sanırım öyle) yetmedigi yerde RAM den alır. Buda RAM'in yetmemesi gibi bir soruna yol açar. Ayrıca kalabalık yerlerde kasması da gayet normaldir çünkü bilgisayar yapacagı bir işlemi RAM üzerine yazar ve oradan okur, kalabalık bi yerde kişi sayısı çok olacagından her birine ayrı ayrı işleme tabi tutmak zorunda kalır bu yüzden kasma olabilir. Oyun zaten fazla RAM götürüyor + ekran kartı çekiyor + kalabalık bir mekanda işlem sayısı fazla + bilgisayarın temel bileşeni, olmazsa olmaz işlemleri yürütüyor ve RAM çok meşgul e ona da hak verin kasması normal:) işlemcin de baya eski. Paran ve imkanın varsa hiç parça alıp takmakla kafanı yorma, Sen askerden gelince adamakıllı bi PC al onunla işin baya zor:)
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳