Maden Piyasası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Maden Piyasası

Mesaj gönderen evrybodycry »

Slmlar
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Tüm serverlarda maden piyasası aldı başını gidiyor.Benim aklıma şöyle bi fikir geldi ;

Mesela tüm saf madenleri belirli bir fiyattan satan bir OOK olsa.Biz madeni toplarken saf maden çekdiğimizde ise maden satıcısına gidip satsak aynı madeni satıcı kaça satıyorsa o kadar para gelse çok ii olur. hem ikv deki bütcemize ii gelir hemde piyasa uçmaz. Mesela şimdi bir Ejder Asa üretmeye kalksak neredeyse 400 m i buluyor. Bu şekilde belki 200 m e bile üretilebilir.Gereğinin bir an önce yapılmasını istiyoruz.Sayıgılarımla...

Ben böyle bir öneride bulundum destek bölümüne.Sizinde fikrinizi almak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum ...
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Maden Piyasası

Mesaj gönderen veym2 »

evrybodycry yazdı:Slmlar
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Tüm serverlarda maden piyasası aldı başını gidiyor.Benim aklıma şöyle bi fikir geldi ;

Mesela tüm saf madenleri belirli bir fiyattan satan bir OOK olsa.Biz madeni toplarken saf maden çekdiğimizde ise maden satıcısına gidip satsak aynı madeni satıcı kaça satıyorsa o kadar para gelse çok ii olur. hem ikv deki bütcemize ii gelir hemde piyasa uçmaz. Mesela şimdi bir Ejder Asa üretmeye kalksak neredeyse 400 m i buluyor. Bu şekilde belki 200 m e bile üretilebilir.Gereğinin bir an önce yapılmasını istiyoruz.Sayıgılarımla...

Ben böyle bir öneride bulundum destek bölümüne.Sizinde fikrinizi almak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum ...
evet güzel bi fikir ama biz bunları bu tüccarlara satarsak kimse maden bulamaz fakat mesela kan pençeye sattık onda mavi topaz bölmesi olcak iridyum bölmesi felan olucak satılan tüm madenler orda birikicek alanlardan para gidicek öyle dahanda güsel olur
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Hydrogenx »

Dedigin gibi madenleri satan bir NPC olursa üretmek için para gerekir sadece. Yani parası olan üretir. Hiçbir emek de sarfetmez. Buna en mantıklı çözüm yolu madenlerin satilacagi bir NPC degil maden sayısındaki artış olacaktır ki böyle birşey daha önceden gündeme gelmişti diye hatırlıyorum.
Diger arkadasin önerisinde satılan madenler orda biriksin alan kişiden para gitsin düşüncesi mevcut IKV sistemine aykırıdır. Düşündüğünüzde İKV'de pazar diye bir olgu yoktur ;) sebebi ise plus paketi olan malzemeyi arar ve bulur. O tip düşünceler pazar olgusuna yakin bir durumdur...
Umarım açıklayıcı olmuştur ;)

Iyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Güzel Fikir
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

veym2 yazdı:
evrybodycry yazdı:Slmlar

evet güzel bi fikir ama biz bunları bu tüccarlara satarsak kimse maden bulamaz fakat mesela kan pençeye sattık onda mavi topaz bölmesi olcak iridyum bölmesi felan olucak satılan tüm madenler orda birikicek alanlardan para gidicek öyle dahanda güsel olur
adamda oyle dıyor zaten.ama bıraz farklı
aynı fıyattan sınırsız satabıleleım sınırsız alabılelım dıyor
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Hıç bır oyunda böle bışı görmedım hemde gereğide olmadığını düşünüyorum ama mesela bosslardan düşen Madalya,Hydrargyrum,Niobyum, v.b materyaller fazla piyasası olmadıqı ıçın bunları bellı bır fıyattan satarsak Özel Bır NPC'ye Çok daha iyi olabilceği kanaatindeyim
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen evrybodycry »

Arkadaşlar ben emekten bahsetmiyorum.Bize 5 m lik madeni 15 m e satıyorlar .Başka bir çözüm yolu varsa fikrinizi sunun desteğe.
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen justine »

Maden satan npc
Ben iksir satılsın yeter dedim millet ayağa kalktı..
O zaman kimyacı diye meslek var dediler.

Aynı mantığı burda uygulayalım
10m 12m aralığında mavi topaz alıp ejder basan adam sizce bu duruma ne der ??
ya da o adamın hakkını kim geri verecek ??
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

justine yazdı:Maden satan npc
Ben iksir satılsın yeter dedim millet ayağa kalktı..
O zaman kimyacı diye meslek var dediler.

Aynı mantığı burda uygulayalım
10m 12m aralığında mavi topaz alıp ejder basan adam sizce bu duruma ne der ??
ya da o adamın hakkını kim geri verecek ??

Aynen katılıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön