Slmlar
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Tüm serverlarda maden piyasası aldı başını gidiyor.Benim aklıma şöyle bi fikir geldi ;
Mesela tüm saf madenleri belirli bir fiyattan satan bir OOK olsa.Biz madeni toplarken saf maden çekdiğimizde ise maden satıcısına gidip satsak aynı madeni satıcı kaça satıyorsa o kadar para gelse çok ii olur. hem ikv deki bütcemize ii gelir hemde piyasa uçmaz. Mesela şimdi bir Ejder Asa üretmeye kalksak neredeyse 400 m i buluyor. Bu şekilde belki 200 m e bile üretilebilir.Gereğinin bir an önce yapılmasını istiyoruz.Sayıgılarımla...
Ben böyle bir öneride bulundum destek bölümüne.Sizinde fikrinizi almak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum ...
Maden Piyasası
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Maden Piyasası
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Maden Piyasası
evet güzel bi fikir ama biz bunları bu tüccarlara satarsak kimse maden bulamaz fakat mesela kan pençeye sattık onda mavi topaz bölmesi olcak iridyum bölmesi felan olucak satılan tüm madenler orda birikicek alanlardan para gidicek öyle dahanda güsel olurevrybodycry yazdı:Slmlar
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Tüm serverlarda maden piyasası aldı başını gidiyor.Benim aklıma şöyle bi fikir geldi ;
Mesela tüm saf madenleri belirli bir fiyattan satan bir OOK olsa.Biz madeni toplarken saf maden çekdiğimizde ise maden satıcısına gidip satsak aynı madeni satıcı kaça satıyorsa o kadar para gelse çok ii olur. hem ikv deki bütcemize ii gelir hemde piyasa uçmaz. Mesela şimdi bir Ejder Asa üretmeye kalksak neredeyse 400 m i buluyor. Bu şekilde belki 200 m e bile üretilebilir.Gereğinin bir an önce yapılmasını istiyoruz.Sayıgılarımla...
Ben böyle bir öneride bulundum destek bölümüne.Sizinde fikrinizi almak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum ...
Dedigin gibi madenleri satan bir NPC olursa üretmek için para gerekir sadece. Yani parası olan üretir. Hiçbir emek de sarfetmez. Buna en mantıklı çözüm yolu madenlerin satilacagi bir NPC degil maden sayısındaki artış olacaktır ki böyle birşey daha önceden gündeme gelmişti diye hatırlıyorum.
Diger arkadasin önerisinde satılan madenler orda biriksin alan kişiden para gitsin düşüncesi mevcut IKV sistemine aykırıdır. Düşündüğünüzde İKV'de pazar diye bir olgu yoktur
sebebi ise plus paketi olan malzemeyi arar ve bulur. O tip düşünceler pazar olgusuna yakin bir durumdur...
Umarım açıklayıcı olmuştur
Iyi Forumlar...
Diger arkadasin önerisinde satılan madenler orda biriksin alan kişiden para gitsin düşüncesi mevcut IKV sistemine aykırıdır. Düşündüğünüzde İKV'de pazar diye bir olgu yoktur
Umarım açıklayıcı olmuştur
Iyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
adamda oyle dıyor zaten.ama bıraz farklıveym2 yazdı:evet güzel bi fikir ama biz bunları bu tüccarlara satarsak kimse maden bulamaz fakat mesela kan pençeye sattık onda mavi topaz bölmesi olcak iridyum bölmesi felan olucak satılan tüm madenler orda birikicek alanlardan para gidicek öyle dahanda güsel olurevrybodycry yazdı:Slmlar
aynı fıyattan sınırsız satabıleleım sınırsız alabılelım dıyor
Hıç bır oyunda böle bışı görmedım hemde gereğide olmadığını düşünüyorum ama mesela bosslardan düşen Madalya,Hydrargyrum,Niobyum, v.b materyaller fazla piyasası olmadıqı ıçın bunları bellı bır fıyattan satarsak Özel Bır NPC'ye Çok daha iyi olabilceği kanaatindeyim
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Arkadaşlar ben emekten bahsetmiyorum.Bize 5 m lik madeni 15 m e satıyorlar .Başka bir çözüm yolu varsa fikrinizi sunun desteğe.
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Maden satan npc
Ben iksir satılsın yeter dedim millet ayağa kalktı..
O zaman kimyacı diye meslek var dediler.
Aynı mantığı burda uygulayalım
10m 12m aralığında mavi topaz alıp ejder basan adam sizce bu duruma ne der ??
ya da o adamın hakkını kim geri verecek ??

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
justine yazdı:Maden satan npc
Aynen katılıyorum.