Yenidoğanxejderi

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
cigdemm7789
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Yenidoğanxejderi

Mesaj gönderen cigdemm7789 »

Serkan bana sormadan karakterimi sildin itemlerimi aldın sana güvenmiştim demekki bu kadar adammışşın sana çar degil sakız emanet edilmez. Bide beni tanıyan tanıyor diyosun.

Seni tanıyan yannış tanıyor işine gelince herşeyi yaparsın demi sen. Anca laftasın hep yalancısın.

Çar itemler heppsi senin olsun ama herkes bilcek senin yaptıgın şerefsizliği

Pc bozuldu oyuna giremedim seni aramadım diye benden habersiz çarımı siliyosun itemlerimi alıyosun. Ben o çarı kasarken gece 4-5 e kadar uyumuyodum sen uyurken Reşit abi yusuf kasıyordu beni sen hep uyuyodun bide kalkmış ben kastım ben aldım itemleri diyorsun

ben bi item almak için 1 hafta kasıyordum sürekli sor Ferkana bakayım yücelen halit os kafa için 1 hafta koşturdum yücelen halit takılar için kaç gece iflisin orda kastım yücelen halit eldiven için ne jkadar zman harcadım. Görevlere yardım ettim dicen sölesene hangi görevde yanımdaydın ,. Solucan görevini 10 kere gidip kesemedik sadece bu gorevde 10 kere başarısız olduk. İflisi baskalarıyla yaptım diger görevleri başkalarıyla yaptım. Bana loncaya gelmemi söledin senin için teşkilatı seferber ederim dedin anca lafsın sen .

Bana oyun için yanımdasın diyosun Ben sana gerektiginde bütün paramı vermedim mi

Bundan sora herkes duysun sen hırsız ve yalancısın
Ben o itemleri geri alırım ama sen hırsız damgasını kaldıramıcaksın!!!!!!!!!

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön