Kullanılmış E-pin
Kullanılmış E-pin
S.a Arkadaşlar bugün plus almak için mobil ödemeyle başvuru yaptım 7979a gönderdiğim msj dolayısıyla 12 Tl ücret karşılığında sobee tarafından bana e-pin ve şifre gönderildi Bana gönderilen E-pin ve şifrei aktif ediyordumki Bu E-pin daha önce kullanılmış diye bi yazı geldi Yani sobee bana kullanılmış bir E-pin gönderdi. Şimdi benim ne yapmam lazım
Re: Kullanılmış E-pin
Mobil ödeme ile Mynet üyeliğime aldığım E Pin'de sorun yaşıyorum ne yapabilirim?
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek bildirim tipini üyelik yapınız. Satın almış olduğunuz E pin seri numarasını, şifresini ve üye adınızı yazarak bizlere sorunu kısa anlatınız.
yukarıdaki soru cvp sıkça sorulan sorulardan bu senin sorunun içinde uygulanabilir.
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek bildirim tipini üyelik yapınız. Satın almış olduğunuz E pin seri numarasını, şifresini ve üye adınızı yazarak bizlere sorunu kısa anlatınız.
yukarıdaki soru cvp sıkça sorulan sorulardan bu senin sorunun içinde uygulanabilir.
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
oyuna gir bölgeye pm atmayı dene plus gelmişdir bir ekre bendede oldu kullanılmış demesine rağmen geldiVaqRanT91 yazdı:S.a Arkadaşlar bugün plus almak için mobil ödemeyle başvuru yaptım 7979a gönderdiğim msj dolayısıyla 12 Tl ücret karşılığında sobee tarafından bana e-pin ve şifre gönderildi Bana gönderilen E-pin ve şifrei aktif ediyordumki Bu E-pin daha önce kullanılmış diye bi yazı geldi Yani sobee bana kullanılmış bir E-pin gönderdi. Şimdi benim ne yapmam lazım
<)
:arrow: Tşk
biinsan yazdı:Mobil ödeme ile Mynet üyeliğime aldığım E Pin'de sorun yaşıyorum ne yapabilirim?