İmza hk.
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İmza hk.
Verebileceğiniz imza programı var mı ? ben yapmak istiyorum da programım yok googledan araştırdım çok basit geldi dandik imza programlarıydı adobe photoshop dışında ne olabilir hareketli hareketsiz farketmez.

Re: İmza hk.
ben sana yaparım kullanıcı imzaları hazırlanır die bi konu var ordan istedigini söle yaparız
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
banada bi imza calısması yaparmısın kardes Ejderle Junon arasına Parlak yesil sekilde Ruthlessxmanyaq yazarmısın arka fon siyah olsn ltfen smdiden tsklerfaysbok yazdı:ben sana yaparım kullanıcı imzaları hazırlanır die bi konu var ordan istedigini söle yaparız

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Fireworks web tasarım programı fakat imza vs için de uygun. ben bunun eğitimini aldım almasanda anlayabilirsin kolay bir program Photoshop'a göre . Macromedia Fireworks CS 5 En güncel sürümü internetten arattırabilirsin..HakanbuscaTakent yazdı:Verebileceğiniz imza programı var mı ? ben yapmak istiyorum da programım yok googledan araştırdım çok basit geldi dandik imza programlarıydı adobe photoshop dışında ne olabilir hareketli hareketsiz farketmez.