Bugün ikimiz madenin başındaydık.Git dedi bir madenin başında insan var dedi bende dedim tapulu yerinmi kardeşim,tapusunu göster gidiyim dedim.İşte 2-3 maden çektim sonra bölgeden dediki,Warslord hırsızdır bilgilerinize.Falan filan.Buda fotoğrafı.Yeniçeri'ler adamlarınıza sahip olun..! Fotoğraf herşeyi kanıtlıyor buyrun.
Bu arada Yeniçeribaron,Ramazan ramazan..Çok ayıp..
http://img827.imageshack.us/i/46533731.jpg/
http://img31.imageshack.us/i/73965025.jpg/
http://img534.imageshack.us/i/92404748.jpg/
Yeniçeribaron un terbiyesizligi.
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Re: Yeniçeribaron un terbiyesizligi.
Fotoğrafları Düzgün ekle Hızlıresim'den
Kronicxbüdü
Kronicxbüdü
- mafritturk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Fotolara bakınca sen bana ''charının sıfresını ver ortak olalım öyle giderim madenin başından'' dediğin kısmının fotosunu çekmemişsin sanırım.Beni tanıyan da tanır sevende.Ama senın pek sevılen bı tarzda insan olduğunu sanmıyorum.Allahından bul ne dıyım bırader 2 yüzlülük budur demekki.Senın o lafı dediğin zaman okumamla net gitti.O fotoyu alıp senı cümle aleme tanıtmasını bılırdım ben.Neyse herşeyi bilen birisi elbet var.Benım dostluklarım sizin gibi birkaç çapulcunun laflarıyla bozulacak değil.
Yeniçeribaron
Yeniçeribaron
- mafritturk
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ha bu arada Sudeysx/Munise senin yeniçeri loncamızı sevmediğinden dolayı hırsızı savunman da dikkatimi çekti.
http://img31.imageshack.us/i/73965025.jpg/
Bu fotoğrafta ne görüyorsun sen ?
Ayrıca fotoğraflar yenilendi buyrun..

Bu fotoğrafta ne görüyorsun sen ?
Ayrıca fotoğraflar yenilendi buyrun..

En son Docent tarafından 06 Eyl 2010 10:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
mafritturk yazdı:Ha bu arada Sudeysx/Munise senin yeniçeri loncamızı sevmediğinden dolayı hırsızı savunman da dikkatimi çekti.
Ben sudeysx falanda değilim ben Kronicxbüyücü'Yüm Yeniçeriavşar beni tanır nasıl birisi olduğumu ve HIRSIZ SAVUNMASINA GELİNCEDE .. SİZ KİŞİLİKSİZLER MADENİ 3*4 DEFA KAPTIRINCA PLUSUNUZDAN DİREK BÖLGEYE ŞU KİŞİ HIRSIZDIR YAZARSINIZ ....
BEN DAİMA HAKLI OLANIN YANINDAYIM ..
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
VE FOTOĞRAFLAR HERŞEYİ AÇIKLIYOR DAHADA YORUM YAPAMASSIN MAFRİTTÜRK
Teşekkürler dostum..istkvxmunise yazdı:mafritturk yazdı:Ha bu arada Sudeysx/Munise senin yeniçeri loncamızı sevmediğinden dolayı hırsızı savunman da dikkatimi çekti.
Ben sudeysx falanda değilim ben Kronicxbüyücü'Yüm Yeniçeriavşar beni tanır nasıl birisi olduğumu ve HIRSIZ SAVUNMASINA GELİNCEDE .. SİZ KİŞİLİKSİZLER MADENİ 3*4 DEFA KAPTIRINCA PLUSUNUZDAN DİREK BÖLGEYE ŞU KİŞİ HIRSIZDIR YAZARSINIZ ....
BEN DAİMA HAKLI OLANIN YANINDAYIM ..
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
YENİÇERİBARON ÖNCE KALIBININ ADAMI OL SONRA ŞU OYUNU OYNA
STYLXFRANKESTEN VE WARLORDS U TANIMASAM DEDİĞİNE Bİ NEBZE İNANIRDIM AMA TANIDIĞIM KİŞİLERİ OYUNDA ASLA KÜÇÜK DÜŞÜRMEM VE DAİM OLARAK SAVUNURUM...
STYLXFRANKESTEN VE WARLORDS U TANIMASAM DEDİĞİNE Bİ NEBZE İNANIRDIM AMA TANIDIĞIM KİŞİLERİ OYUNDA ASLA KÜÇÜK DÜŞÜRMEM VE DAİM OLARAK SAVUNURUM...
Forum Kuralları
...........................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
......................
...........................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
......................