Bi Türlü bulunamadı IKV 59 lwl olduğunda çıkacakmış denilior
Bu yetenekler olabilir arkadaşlar orada şu 2 si en GÜÇLÜ yetenekler büyücüde var onlar...
SENEyi 4 güzle beklicem
Şu video balıkçının oreadaki yerden denize bakın 100 de 100 derçek denedim karşı kıta açılacakmı köprü oluşacakmış
Reymond yazdı:yöneticler 59 gelmicek dedi neden ısrar ediyorsunuz ?
ben öle duydum söylentiler bu ama 59 ve yukarsı gelmicekse SANA şunu diyecem kardeş 3 seneye kadar BU OYUNDA KİMSE kalmaz ( yeni çar açanlar dışında) 49 lwl iz bişi yapmıoz em yapıp sığınak migrat kp kas o kadar bide ws başkaa HHİİÇ birşey yok
Reymond yazdı:yöneticler 59 gelmicek dedi neden ısrar ediyorsunuz ?
KARDEŞ sen IKV resmi sitesinde IKV desteğin açıkladıklarını duymadın galiba oyun lwl arttırılır yetewnekleri oluşturaulabilir bir şekilde yapılmıştır dedi 2 . si bu resimde gm Nerull Lodos kalesinde+ ARZ kalesinde deneme yaptı o denemeden fortaraflar bunlar Ortalığı NASIL kavurduğuna bak BUNLAR 49 lwl yewtenekleri DEĞİL
ŞU alttaki fotarafta olan 2 yeteneğin denemesini yapıordu
BİLMEM ANLATA BİLDİMMİ
SoNuÇ oLaRaK eY KaRDeŞ Bu IKV De HeRŞeY oLaBiLiR
EMEĞE saygı çok güzel KAnıtlar koymuş adam Swider bu forumdaki bütün videolar alındı Dailmation ve benzeri gibi çocuk gibi davranmeyın falaket tallahı gibi varya adama bak bütün adamın paylaştıklarına LINTI DEMİŞ elimde deil böleleri görünce sinir oluom
EMEĞE saygı çok güzel KAnıtlar koymuş adam Swider bu forumdaki bütün videolar alındı Dailmation ve benzeri gibi çocuk gibi davranmeyın falaket tallahı gibi varya adama bak bütün adamın paylaştıklarına LINTI DEMİŞ elimde deil böleleri görünce sinir oluom
yalanmı adam hamen başkaarının konusunu gördümü kopalıyo paylaşıyo bunların hepsi paylasıldı çok konusma çocuk gibi davranan değil ben değil bu adam