Öncelikle Konuyu açma Sebebim Karekterim Javmeliyonxcan ve Önceden Çalınan Gadioxcellat ve dayanamadığım kuzenimin charları olan Javmeliyonxemre ve Gladioxyeska nın Hepsi Mynet Üyeliği öncelikle Bunu Söyleyim.
Şimdi Suçumuz Plusa para vermekmi , Günde 7-8 saat Online Olmakmı , Yoksa Oyunda Milletle Konuşmakmı....Tam Sürüme Geçilmesiyle Oyunun Ses Dosyalarıyla İlgili Emeği Geçenlerden Bİ abimizin Yönlendirmesiyle İstanbulkıyamet Vaktine Başladım Yanılmıyorsam 2 veya 3 sunucu vardı O zamanlar ... Eminönünde Ayyıldızteam isimli karekterle Oyuna Başladım Tabi ACemilik 1 levelde fare adamlara kesmeye gittim o zamanlarda Savaşçıda Nerde Ofansif Kadar Gereksiz bir Yetenek Sert Vuruş Depar Ve Sürekli Vuruştu O zaman yanılmıyorsam Saldırı hızınızı 15 puanda 2 katına çıkartıyordu Neyse Orda Oynamaya devam ettim bilgi ala ala yardım isteyerek oyunu kaptım ve 39 Level karekteri başarıyla kastım sonra yenilikler geldi Tamam dedik Güzel Bir Şeye Benziyor Bismillah dedik devam ettik... Kareklerle 1 yıl Oynadıktan Sonra Çalındı Ve 6 Ay gibi bi süre Ara Verdim Oyuna Ve Tekrar Döndüm Oyuna Ve Karekterimle Yakşaık 3 ay daha oynayabldim Şifremi kimseme vermeme rağmen Pc Me düzenli Format atmama rağmen karekterim çalındı sonra oynamadım 3 4 ay kadar oyunun seviyesinin düştünü tahmin ettim sonra Yaylaya gittiğimde kuzenimlerle Oturuyorduk Bilgisayardan Konu açıldı ve Onunda İstanbul Kıyamet Vakti İsimli Şu anda Oynadığımız oyunu oynadığını öğrendim ve Kuklacıda Böyle Başladım Neyse OYnadık Oynadık Oynadık... Tabi Kuzenimin Karekteri Gladioxyeska O zaman Yoktu Çalınmıştı O da Javmeliyonxemre yle oynuyordu Bende Karekter Açtım Ve oynamaya Başladım L harfini eksik yazdığımı farketmedim ama önemsiz dedim Gadioxcellat isimli karekterimle devam ettim Onuda 49 Level Kastım Gecemi Gündüzüme Katarak Sonra Karekter 5 6 ay gibi bi süre Sonra Çalındı Yeni bir karekter açtım SOnra Javmeliyonxcan Nickinde İlk Defa Plus aldım eskiden Plus ı gereksiz görürdüm Nasıl Olsa İtem düşerdi öyle yada böyle yada maden çekerek üstümüzü dizebilirdik.Neyse Javmeliyonxcan isimli karekterimide kastım kastım onuda 49 level yaptım Üstünü dizdim Rütbe Yaptım Para kastım Ve Karekterim Saat 13:20 gibi bir saatte oyundan attı ve tekrar girmedim 10 dk dinlenelim dedim sonuçta insanız gözler yorgundu bütün gece oyunda düşmemesine rağmen item kasmaya çalışmıştım 1 saat uymuştum sadece neyse oyuna tekrar Girmeye Çalıştım ve Kullanıcı adınız veya şifreniz yanlış yazısını Görünce Şok oldum Oyuna Başka bir karekterle girdim ve Mynet in numarasını aldım... Plus varsa Yardım ederler denildi sadece İşte Plus I olmayanlara geçmiş Olsun diyelim şimdiden Neyse Daha aramadım ama aradığımda yardımcı olunmazsa İKV nin ebediyen Sonu olacak Benim için... Çünkü Bu kadar Gelişen bir TÜRK oyununda böyle hat safada Karekter çalınması hiç iyi bir olay değil yaklaşık 700 bin oyuncumuz var diyor mevlüt dinç TV deki açıklamasında ama bu sayının azaldığını 400 lere hatta 300 lere düştüğünden haberi Yok Neyse Fazla Uzatmadan Söyleyim Karekteri OYunda Görürseniz Bilinki Bu Aşamada Karekterde ben yokum arkadaşlar İtem Para Vb Şeyler İsterse Kanmayın derim
İyi Forumlar...
Karekter Çalınmaları Hakkında...
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Karekter Çalınmaları Hakkında...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti