Yenı gelen nadıde receteler hk.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Broo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Yenı gelen nadıde receteler hk.

Mesaj gönderen Broo »

Yenı gelen nadıde recetelerın uretımlerı zırhçı ıstıyor.ama herkesın zırhcıya vermemıs olması cok normal. recetelerimin mandenerının hepsı hazır , kasada bos beklıyor. artık dusurmek ıcın bu recetelerın uretmlerını ne bklıyor acaba oyun yonetımı. zırhcıya tamamen tesadufen veren arkdslarım urettı nadıde ceket ve ayakkabılarını ama bız vermedgımız ıcın uretemıyorz. artık bunun bı cozume kavusması ıcın destege msj atmaya basladım .. neredeyse her gun atıyorm . bu konudan rahatsız olanlar lutfen sıkayetlerını ikv-destege bıldırsınler..

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
[/color]
öneri olarak yazmamız gerektgnı dusunuyorm. ben oyle yazıyorm en azından. Ltfen destek oln . adaletsızlık oldugunu dusunuyorum..[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yenı gelen nadıde receteler hk.

Mesaj gönderen secret »

Broo yazdı:Yenı gelen nadıde recetelerın uretımlerı zırhçı ıstıyor.ama herkesın zırhcıya vermemıs olması cok normal. recetelerimin mandenerının hepsı hazır , kasada bos beklıyor. artık dusurmek ıcın bu recetelerın uretmlerını ne bklıyor acaba oyun yonetımı. zırhcıya tamamen tesadufen veren arkdslarım urettı nadıde ceket ve ayakkabılarını ama bız vermedgımız ıcın uretemıyorz. artık bunun bı cozume kavusması ıcın destege msj atmaya basladım .. neredeyse her gun atıyorm . bu konudan rahatsız olanlar lutfen sıkayetlerını ikv-destege bıldırsınler..

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
[/color]
öneri olarak yazmamız gerektgnı dusunuyorm. ben oyle yazıyorm en azından. Ltfen destek oln . adaletsızlık oldugunu dusunuyorum..[/b][/i]
Katılıyorum. Aktarımı da yok ki üretimci çar açıp orda üretelim
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

destege msjlarınızı gorelım sıkayetcıler. kuru sıkayet degerlendrlmıoR..
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön