Selamlar ,
Lafı uzatmaya gerek yok.Oyunu bırakıyorum.Meranda geçirdiğim 2- 2 bucuk senelık zaman dılımınde bırcok arkadas ve dusman edımdım . herkes hakkını helal etsin. benden yana herkesın hakkı helaldir.Ellectropower adlı karakterı 2 ortak kullanıyorduk. ben öss ye 2 yıl kaldı onun hazırlıgı ıcın okul donemı boyunca oyuna ara verıyorum.ortagım abdullahda üniversite ıcın sehır dısına gıdıcek.karakterde abdullah kardesımın kuzenlerı bulunabılır.herkese ıyı oyunlar ..
Mehmet *
Veda *
-
eLLectr0PoweR
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Veda *
MERAN
eLLecTr0PoweR *

eLLecTr0PoweR *

Re: Veda *
yolun açık olsun reelde başarılar...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Kardeşim oyunu bırakman beni gerçekten üzdü bu oyunda edindiğim en iyi dostlardan birisiyidsin loncamda iken iyi kötü güzel günler geçirdik senin ayrılman yinede aramızdaki dostulu hiç bozmadı Öss yi kazanıp yine buraya gel ama sen geldiğinde bu sefer ben kazanmaya gidicem galiba :mrgreen: Kendine iyi bak kardeşim
Ottomanxölümsüz anısına
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Yollar senindir açık olsun..Yine bekleriz 
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Henüz Tanışma Fırsatımız Olmasada,
Arz Klanında Dişli Gördüğüm Büyücülerdendin Daha Kapışacaktık :lol: Neyse Nasip Değilmiş . . Allah Yolunu Açık Etsin . . Real Yaşantında Başarılar . .
Arz Klanında Dişli Gördüğüm Büyücülerdendin Daha Kapışacaktık :lol: Neyse Nasip Değilmiş . . Allah Yolunu Açık Etsin . . Real Yaşantında Başarılar . .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
-
eLLectr0PoweR
- Acemi Savaşçı

rockipsiz yazdı:yolun açık olsun reelde başarılar...
Reasonx yazdı:rockipsiz yazdı:yolun açık olsun reelde başarılar...
Tesekkurler arkadaslar
Saol erenimefsaneottoman yazdı:Kardeşim oyunu bırakman beni gerçekten üzdü bu oyunda edindiğim en iyi dostlardan birisiyidsin loncamda iken iyi kötü güzel günler geçirdik senin ayrılman yinede aramızdaki dostulu hiç bozmadı Öss yi kazanıp yine buraya gel ama sen geldiğinde bu sefer ben kazanmaya gidicem galiba :mrgreen: Kendine iyi bak kardeşim![]()
İnşallahVandervaart yazdı:Yollar senindir açık olsun..Yine bekleriz
Kısmet meselesı teşekkür ederimXxXszrXxX yazdı:Henüz Tanışma Fırsatımız Olmasada,
Buda kısmet meselesiWizards yazdı:nereye lan daha çarına vs atacaktık
MERAN
eLLecTr0PoweR *

eLLecTr0PoweR *

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
5*1 yendiğim vs yi unutma giderken
yolun açık olsun az çok tanışmıştık ama ne ara geldin ne ara gidiyosun anlayamadım. 
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
-
eLLectr0PoweR
- Acemi Savaşçı

DeathxShock yazdı:5*1 yendiğim vs yi unutma giderkenyolun açık olsun az çok tanışmıştık ama ne ara geldin ne ara gidiyosun anlayamadım.
Hafızan kuvvetlı sanırım
MERAN
eLLecTr0PoweR *

eLLecTr0PoweR *