Merhaba,
İKV-Kutu'nun burada olmadığı ile ilgili bir şikayetim var. Belki de, daha dün açıldığı içindir .. Kocaeli(İzmit) / Gebze' de ''GebzeCenter'' adında büyük bir alışveriş merkezi açıldı .. Bu alışveriş merkezinde, TeknoSA'dan tutun, KİPA'ya kadar ürün satan şirketler var .. Fakat ne kadar dolandıysam da, ne KİPA da ne de TeknoSa'da İKV-Kutu bulamadım .. Aylık plus'a 15 TL vermekten ise, kutuya 20 TL vermek istiyorum .. Yardımcı olursanız sevinirim. GebzeCenter 03 Eylül 2010'da Hizmete girdi .. Yeni açıldıgından dolayı kutu olmayabilir .. Anlayışla karşılarım .. Umarım en kısa zamanda GebzeCenter'a da Kutu Stok gönderirsiniz ..
Teşekkürler.
Not : Bu mesajımı, Destek takımına da gönderdim, fakat gözden kaçma ihtimaline karşın, foruma da başvurdum ..
Özel Kutu
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İKV-Kutu Gerekli Yer.
Sancak !

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: İKV-Kutu Gerekli Yer.
Maalesef her açıklanan yerde bulunmuyor.Mesela Bursa Kent Meydanı TEKNOSA mağazasında bulunur demişlerdi.Gittik bir arkadaşımla sorduk.Gelen cevap üzücüydü. ' O ne kardeşim ' ??
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Özel Kutu
Daha önce takip ettiğim ikv özel kutusunu bulamadığınız yerleri yazarak takip edebileceğimiz konuyu bulamadığım için yeni bir konu açma ihtiyacı duydum..
Manisa/Teknosa bayisinde bir ara gelecek olan ikv kutusu artık gelmiyecek oldu
Kesin bir bilgi alabilir miyim ve Manisaya gelmesinide çok istiyoruz hem oyunun manisada popülerliğinin artması hemde destek olmak amacıyla gelmesini çok istiyoruz stok yapıcaz
Bu konuyla ilgilenmenizi diliyorum.. Bir Türk oyununu Manisadaki tek olan Teknosa bayisinden yayabileceğinizi düşünüyorum..
Destek'e de bu bilgiyi aktarıcam.Burdan da desteklerinizi bekliyorum saygılarımla...
Her şey Daha iyi bir İKV için..!
Manisa/Teknosa bayisinde bir ara gelecek olan ikv kutusu artık gelmiyecek oldu
Destek'e de bu bilgiyi aktarıcam.Burdan da desteklerinizi bekliyorum saygılarımla...
Her şey Daha iyi bir İKV için..!
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
Re: İKV-Kutu Gerekli Yer.
Bildiriminiz için teşekkürler. İkvdestek formu üzerinden yapmış olduğunuz bildirim de tarafımıza ulaşmıştır. Konu ilgili departmana iletilmiştir.
Teşekkürler.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
teknosa kutu? [kocaeli/gölcük]
teknosa ile kutu anlaşması bitti galiba?
kocaelide hiçbir teknosada ikv kutu göremedim ve ikv resmi sitesinde teknosa yazısı falan kaldırıldı!
acaba teknosaya kutu gelmiyecekmi?
gelicekse eyer ve teknosalarda varsa Kocaeli/Gölcük Teknosa'da ikv kutu yok ilgilenirmisiniz?
kocaelide hiçbir teknosada ikv kutu göremedim ve ikv resmi sitesinde teknosa yazısı falan kaldırıldı!
acaba teknosaya kutu gelmiyecekmi?
gelicekse eyer ve teknosalarda varsa Kocaeli/Gölcük Teknosa'da ikv kutu yok ilgilenirmisiniz?
http://bit.ly/qM7njk
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: Özel Kutu
Özel Sürüm Kutularının olmadığı Teknosa Bayileri ile ilgili " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Destek Formu aracılığı ile bildirim yapmanız yeterli olacaktır. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: teknosa kutu? [kocaeli/gölcük]
Çoğu Yerde Böyle Maalesef.