Sonunda Zırh Düştü !
Sonunda Zırh Düştü !
Şimdi Başlığı GÖrdünüz Esata DÜştü Dediniz Ama Düşmedi 50. Oldu Artık Bana ZIrh Düşsün Dİye Sevinmiyorum Düşse Bİle Artık Dİcem Elimin Kiri Zırh DÜşüren Arkadaşım Yaşlıkurt ADam Hakketti Zırhı 82. Kesişi DArısı Benim Başıma Olmasın Sonunda Kuklacıda Bİr Üstad Profa Zırh DÜştü İyi FOrumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Re: Sonunda Zırh Düştü !
Düşer kardeşim takma kafana
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Elbette düşücektır bol şanslar ınş bı dahakıne düşürürsün :|
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
bu nasıl şans ulan ben ılk kesışımde alternator düştü 2.kesışımde 1 torbadan 2 zırh düştü kıyamet alevı necleus
sız kaçıncı kesışı yapmışsınız düşmüyo yuh ulan
ılk kenanda bışey düşmedı 2.kenanda 1 torbadan hem kolye hem yüzük düştü alternator + motorınden ılk kesışımde maraton ayak ve bılge cevo morlu asa düştü
ılk kenanda bışey düşmedı 2.kenanda 1 torbadan hem kolye hem yüzük düştü alternator + motorınden ılk kesışımde maraton ayak ve bılge cevo morlu asa düştü
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
Sen böle yazınca dahada sınır bozucu oluyo xD Üstüne alınma yönetıme sınır bozuluyo çünkü sen tıkır tıkır 3-4 kesımde set yapmışın nıye 80 kerede olmuyo dıye xDballibaba58 yazdı:bu nasıl şans ulan ben ılk kesışımde alternator düştü 2.kesışımde 1 torbadan 2 zırh düştü kıyamet alevı necleus
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kardeşim sen oyuna girmeden önce bir taraflarına bal falan mı sürüyorsunballibaba58 yazdı:bu nasıl şans ulan ben ılk kesışımde alternator düştü 2.kesışımde 1 torbadan 2 zırh düştü kıyamet alevı necleus
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
selamlar,
Teşekkür ederim esatcım.Darısı senin gibi defalrca kesip zırhı düşüremeyenlere.Bazıları elbet düşücektir diyor ama insan bi yerden sonra bu düşünceyi tamamen aklından çıakrıyor ve Başka bi karaktereme dönsem diyor vede dönyor(buna bende dahilim) umuaım sende benim gibi umudu yitirmessin esatcım.bu arada bu gün 83. olu
Teşekkür ederim esatcım.Darısı senin gibi defalrca kesip zırhı düşüremeyenlere.Bazıları elbet düşücektir diyor ama insan bi yerden sonra bu düşünceyi tamamen aklından çıakrıyor ve Başka bi karaktereme dönsem diyor vede dönyor(buna bende dahilim) umuaım sende benim gibi umudu yitirmessin esatcım.bu arada bu gün 83. olu
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Ben 5 kesişte düşürdüm ne desem bilemiyorum :lol:
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
sıstem saçma en ıyısı oyundan uzakLasmak 32 kere junon keStım zırh cıqmaDı haRcadım zamana acıoRum
PurSaLarlı GüçLüler
leo
PurSaLarlı GüçLüler
leo

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- Darqxsifa
- İskele Babası
- Lonca: Death Of Army
oLm Bana düştüde noldu düşer takma kafana
DaRqXŞİFa
DaRqXmaqiC
DaRqXwaRRioR
Darqxmaqic