1 lvl hırsız IP susturma Şikayet Sistemindeki Hata

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

1 lvl hırsız IP susturma Şikayet Sistemindeki Hata

Mesaj gönderen JiGyyy »

1 lvl çar açıp nickmizdeki 1 harfi değiştirip arkadaşlarımızdan şifre isteyen hırsızlar okadar azıttılarki
bnm çakmam bana 1 lvl nbr kanka yazdı böylesine ironik bi durum görmedim....

Geçen gün çarım küfür ettiğim için susturuldu. Suskunken 1 lvl çar açıp küfür ettim. Çünkü suskunum die birisi
bana pm den küfür etti dalga geçti. Ve ben 3 gün daha susturuldum. Ve hesabıma gelen mailde suskun çarımın
rahatsız edici davranışdan dolayı ek ceza aldığım yazıyor. Ya ben ıp den tespit edildim susturuldum yada
şikayet sistemindekiler hata yaptılar suskunken bana bir 3 gün daha susturma verdiler:D

İtiraz yada şikayet etmiom hakkımdır çekerim cezamı suçumu biliom.
Ama ıp den tespit edilip susturulduysam neden 1 lvl hırsızlar IP den tespit edilip banlanmıyorlar
Bumudur adaletiniz...
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Re: 1 lvl hırsız IP susturma Şikayet Sistemindeki Hata

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

haklısın kardeş
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

JiGyyy yazdı:1 lvl çar açıp nickmizdeki 1 harfi değiştirip arkadaşlarımızdan şifre isteyen hırsızlar okadar azıttılarki

Geçen gün çarım küfür ettiğim için susturuldu. Suskunken 1 lvl çar açıp küfür ettim. Çünkü suskunum die birisi
bana pm den küfür etti dalga geçti. Ve ben 3 gün daha susturuldum. Ve hesabıma gelen mailde suskun çarımın
rahatsız edici davranışdan dolayı ek ceza aldığım yazıyor. Ya ben ıp den tespit edildim susturuldum yada
şikayet sistemindekiler hata yaptılar suskunken bana bir 3 gün daha susturma verdiler:D

Ama ıp den tespit edilip susturulduysam neden 1 lvl hırsızlar IP den tespit edilip banlanmıyorlar
Bumudur adaletiniz...
Sonuna kadar arkandayız kardeşim.Destekelrimiz senin ile . . .
:!:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen OveRCLocK »

IP den susturulma verilmez ve ceza veren Destek Takımı üyesi sizin isminizi göremez. Mutlaka normal hesabınızda rahatsız edici bir davranış yapmış olmalısınız.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

helvetia yazdı:
OveRCLocK yazdı:IP den susturulma verilmez ve ceza veren Destek Takımı üyesi sizin isminizi göremez. Mutlaka normal hesabınızda rahatsız edici bir davranış yapmış olmalısınız.
yazdıklarını dikkatli okuduysan charı zaten susturulukken bu sure uzatılıyor.
konuyada şiddetle katılıyorum madem bu şekilde charlar tespit ediliyor 1 lvl dolandırıcılarda tespit edilsin.

yazdıklarını dikkatli okuduysan charı zaten susturulukken bu sure uzatılıyor.
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
GaDDaRLorD
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GaDDaRLorD »

Yakışır yönetime ellerine sağlık Bu arada sen küfüre devam bende. Şikayetlere. Küfürlü kişiliksiz kişilere Elvade diyoruz. Her zaman.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Blade »

helvetia yazdı:
Savas yazdı:
JiGyyy yazdı:1 lvl çar açıp nickmizdeki 1 harfi değiştirip arkadaşlarımızdan şifre isteyen hırsızlar okadar azıttılarki

Bumudur adaletiniz...
Ceza aldıktan sonra incelendiğinde cezanızın arttırılması gerekmiş olabilir.

Ancak,her ne kadar karşınızdaki dolandırıcıda olsa bu size küfür etme hakkı vermez.
GaDDaRLorD yazdı:Yakışır yönetime ellerine sağlık Bu arada sen küfüre devam bende. Şikayetlere. Küfürlü kişiliksiz kişilere Elvade diyoruz. Her zaman.
herkes ahkam keser olmus, ezbere yorum yapmayın lutfen konuyu doğru duzgun okuyun. dolandırıcıya kufur ettiği için susturulma yada susturuldugundan dolayı itiraz etme gibi bi durumdan bahsetmiyor. ipden susturulduysa 1 lvl char isimleriyle oynayıp şifre isteyenlerde bu yolla banlanabilir demek istiyor. anlatabildim mi?

Selamlar..

Arkadaşlar konuda bahsedilen şeyi kısaca ben açıklamak isteri.

Destek takımında şikayet incelendiğinde eğer şikayet edeilen çar için uygulanan moderasyon yetersiz ise konu mail ile bir ust kurula bildirilir. Bu bildirilen konuda bahsi gecen moderasyona uğremış üyenin şikayete konu olan logları bir daha incelendikden sonra eger verilen ceza az bulunmuş ise, ceza arttırılır.

Su anki mevcut moderasyon uygulaması bu şekilde gerçekleştirilmiştir.

Biliginize.
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

GaDDaRLorD yazdı:Yakışır yönetime ellerine sağlık Bu arada sen küfüre devam bende. Şikayetlere. Küfürlü kişiliksiz kişilere Elvade diyoruz. Her zaman.

Bende sazan arıyordum sen geldin oltaya...
Konuş bakim beni sen mi banlattın:D
Sen kimsin lan teneke beni banlatıcan:D Kim verdi sana o YETKİYİ:D ahahahaha:D

O deil neden buna senin gibi salaklar deilde Bi Yönetici Cvp vermior....
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

Blade yazdı:
helvetia yazdı:
Savas yazdı:

Bumudur adaletiniz...
Ceza aldıktan sonra incelendiğinde cezanızın arttırılması gerekmiş olabilir.

Ancak,her ne kadar karşınızdaki dolandırıcıda olsa bu size küfür etme hakkı vermez.
herkes ahkam keser olmus, ezbere yorum yapmayın lutfen konuyu doğru duzgun okuyun. dolandırıcıya kufur ettiği için susturulma yada susturuldugundan dolayı itiraz etme gibi bi durumdan bahsetmiyor. ipden susturulduysa 1 lvl char isimleriyle oynayıp şifre isteyenlerde bu yolla banlanabilir demek istiyor. anlatabildim mi?

Selamlar..

Arkadaşlar konuda bahsedilen şeyi kısaca ben açıklamak isteri.

Destek takımında şikayet incelendiğinde eğer şikayet edeilen çar için uygulanan moderasyon yetersiz ise konu mail ile bir ust kurula bildirilir. Bu bildirilen konuda bahsi gecen moderasyona uğremış üyenin şikayete konu olan logları bir daha incelendikden sonra eger verilen ceza az bulunmuş ise, ceza arttırılır.

Su anki mevcut moderasyon uygulaması bu şekilde gerçekleştirilmiştir.

Biliginize.

Ceza bildirim mailinde 2 gün ceza aldığım ve 2 şikayetten dolayı 2 gün aldığım yazıyor.
Ceza az gelse 3 güne çıkartılır cezam.
Ben 2 gün gün susturulma aldıkdan sonra cezamın 2. günü daha ceza bitmeden artı 3 gün aldım
Yani 5 gün oldu

Neyse bunuda geçtim Beykent adlı arkdaşım yani Bİşimiwaaaa bnmle aynı grubda migratta iken
küfür etmeden oynadı skpy den konuraşak oynadık yazmadı bile kimseye hiçbişey
Klandan küfür edenler vardı şikayet ettiğini söledi ve 3 gün kendi çarı susturuldu:D:D:D

Ya sistemin cılkı çıkdı ya düzgün yürümüyor.

Hepsini geçtim 1 lvl çarları şikayet edioruz foto alıyoruz yok yok yok çaresi yok....
Neden IP den tespit edilip ban almıyorlar.

Neden buna bir YÖNETİCİ cvp vermiyor.
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

Bumudur adaletiniz...
emre kardesım yonetımı yıne zorladın pek cevap vEreceklRİrını sanmam ıkvde ne zaman hata yok kı :D
Resim

ResimResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön