Plus paketi sorunu..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Plus paketi sorunu..

Mesaj gönderen Quenable »

ben yaklasık olarak 1 yıldır her ay plus alıp yükledim. şimdiye kadar tek yararı klan ve bölgeden konusmam ve makına dakı yararı oldu plus paketine her ay 12 tl veriyoruz ve bir yararını göremiyorum. .ne zaman sığınak migrat yapsam madalya veya iksir düşüyor tamam şans işi anladık da neden plussuz adama nucleus takı seti zırh düşer budamı şans biz birinı düşürememişken adam set diziyor bugun yine migrata gittik içimizde 3 pluslu 3 plussuz vardı junonu kestik centi fln kestik bize düşen madalya iksir ve şifacı arka yücelen solucan mor pant... plussuzlara düşenler 1 büyüye nucleus zırh 1 şifaya fundi kolye diğerine iksir .bumu adalet orda demişssinz %50 daha fazla ödül kazanma şansı ne ödülü kardeşm pluslu birine item düşmüyor 15 kere kenana gittim hep madalya iksir bugunden itibaren bende plus almıcam verdiğim desteğe yazık 12 tl mi boşu boşuna veriyorum...
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Plus paketi sorunu..

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Aynen Ne Yönetim Ben 1 kere gittim kenana junona hiç gitmek nasıp olmadı inşallah olur bende plussuzum daha hiç girmedim kenanda iksir düüşmüştü ben pluslulara katılıyorum %50 kazanma şansı eee nie şikayet ediyorlar ya plussuzlara mı %50 kazanma şansı yoksa ?
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Plus paketi sorunu..

Mesaj gönderen Quenable »

Savas yazdı:Öncelikle şuna bir açıklık getirelim; Plus paket sadece şansınızı arttırır,Her kesilen yaratıktan efsunlu eşya düşmesini sağlamaz.

Junon ve Kenana her gidişinizde 2'şer takı , her gidişinizde zırh düşmesi can sıkıcı bir durum olmazmıydı ?

Herşeye sahipsin ve pek fazla bir amacın kalmamış.Ama oyunda sürekli bir amaç içinde olunca daha zevkli olduğuna inanıyorum.

Şu sözle sonuca bağlıyorum;

“Hiçbir şey ele geçince hayalde olduğu kadar güzel kalmaz.” (N.Richard Nash)
biz her yaratıkdan eşya filan istemıyoruz kardeşim. sorun şu plussuz adam nucleus takı seti ve zırh düşürebiliyor biz daha iksir ve madalya dan baska bişey düşüremıyoruz bumu adalet biz her ay 12 tl veriyoruz yazık paraya dahada plus almam zaten ve sunu diyim benım en az 10 arkadasım plus almayı bıraktı sırf bu item düşme olayıyla ilgili bugun 5 pluslu 1 plussuz girdik ödül plussuza düşdü budamı şans ? her gün sabahtan aksama kadar migrat sığınak atıyorum 50 ye yakın madalya 10larca iksir var ama bir item bile yok
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle

“Genel Etkileşim” sayfasına dön