Savaşçıxhalil'in terbiyesizliği.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Savaşçıxhalil'in terbiyesizliği.

Mesaj gönderen kotucocuk14 »

Merhaba,
Arkadaşlar ben savaşçıhalile 150 bın verdım bnı lvl atlat dıe kendısıde kankam olur o sadece görevı yapmak içinmiş 20 ex kasayım 40 bin vereiym diyor ya halil adam akıllı dur ben sana 150 bın verdım bnı lvl atlat die sen onu sadece görev yapmak için almış adam qıbı adam bıldım lan bn snı 150 bını bnım görevımı yapmak için almış kendımde yapardım lan bn sana bnı kas dıe verdım sen görevı yapmak için almışın Senı burada rezil etmek değildi amacım sadece terbiyesizliğini söylemek !Kimse lutfen savaşçıhalille felan kasacam dıe para vermesın görevı yapmak için alıyor ve sonra 20 exe 40 bın ver dior
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Savaşçıxhalil'in terbiyesizliği.

Mesaj gönderen savascixhalil »

lan terbiyeli konus velet 10 yasındasın bilioz hepimiz gel al lan paranı yemedik taskanat görevi için verdin sonrada hmn yanıon ezik ikvyi kur dedin kurdum pcm daha ne istion lan bukadar degerimiz yoksa gel al 150binini
En son savascixhalil tarafından 01 Oca 2010 12:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası

10 yaşındakı değilim 1 kere bak biz senle ne kararlaştırdık 150 bın verecem bn sana snde bnı kasacan ergen sefil :evil:
14 yaşındayım facede felan herkese sor oqlum herkes bilio snn ne #@!? olduqunu
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası

Birde düşen çöp eşyaları bana verın diyor utanmadan :x
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

gellan verecem paranı serefsizlik yaparsın anca. bu konuya kilit istiorum .

olum sana kankamsız die 400binlik tesla dış eldiven verdim sen bana 150bin verdin hmn bana iftira yapıon ben böle kankaların puf
En son savascixhalil tarafından 01 Oca 2010 12:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
karakaplan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen karakaplan »

8-) Olum bak cocuk halil Yanlıs anlamıstır Halilin degeri yoksa gel sana verim 150 binini yeterki sen sus
Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası

Bak karakaplan bnm derdim para DEğiL onun yaptıgı şerefsizlik bn ona 150 bin verıorum bnı kas lvl atlat dıe o sadece görev için alıyor bu yaptıgı adamlık mı ?? ;)
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Olum bak cocuk halil Yanlıs anlamıstır Halilin degeri yoksa gel sana verim 150 binini yeterki sen sus

olum taskanat görevini yapıcktım yaptım gel kas dedi ok 40bvin ver öle dedi :saka anlamında hmn ciddiye aldı :@
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
kotucocuk14
İskele Babası
İskele Babası

Ben şaka sevmem oqlum bn sana o 150 bini kas die verdim neyse uzatmaya qerek yok ama bu yaptıgın çok şerefsizlikti :x
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Bak karakaplan bnm derdim para DEğiL onun yaptıgı şerefsizlik bn ona 150 bin verıorum bnı kas lvl atlat dıe o sadece görev için alıyor bu yaptıgı adamlık mı ??

lan bana serefsiz dienin olum hadi kaybol gel verim paranı lan nazlanma adama gel verim diom yok dio :@@@@@ msnde az önce saka sevmem diodu faceboktaki yazdıkları seyleri görsen sakamı deilmi hmn anlarsın . bu konu kapansın yönetici yokmu :twisted:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön