Cinlerin noeli
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Cinlerin noeli
Çok saçma bişey bence
Bence sen sempatiden anlamıyorsunveym2 yazdı:Çok saçma bişey bence
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Bence Sen Empati'den Anlamıyorsun !rapper yazdı:Bence sen sempatiden anlamıyorsunveym2 yazdı:Çok saçma bişey bence
Biz O Kadar Birşey Gelecek Yılbaşında Diye Bekledik Ama Gelmedi Birde Kendini Bizim Yerimize Koy Ne Beklerken Ne Bulduk :?
O Beklentilerini bulamadığı için değil sempatiden anlamadığı için saçma diyorGHOSEN yazdı:Bence Sen Empati'den Anlamıyorsun !rapper yazdı:Bence sen sempatiden anlamıyorsunveym2 yazdı:Çok saçma bişey bence![]()
Biz O Kadar Birşey Gelecek Yılbaşında Diye Bekledik Ama Gelmedi Birde Kendini Bizim Yerimize Koy Ne Beklerken Ne Bulduk :?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Dedikleriniz bir bakımdan doğru bir bakımdan yanlıs arkadaslar.Tabikide yılbasında daha güzel aktiviteler beklerdik aslında beta günü ıtem ve ex puanları 2 kat arttı ama oda sadece 1 gündü ve o gün işi olan giremeyen arkdaslar olmustu.Ama 2 saaat aralıksız kasan bi arkadas bile ıtem düşüremediği oldu muhtesem ıtem düşürenler oldu ama kesinlikle bekleneni veremediler bu yılbasındada.
Cinlerin noeline gelirsek o gün o cinleri o halde gördüğümde HAHAHAHAH diye gülmüştüm açıkcası ama o sadece bir kac dk için di sonra gördüğümde sıktı baydı diyebilirim.Yani bu ne demek oluyor bu yılbasındada yönetim bekleneni verememis oldu inş ilerleyen yıllarda daha güzel aktiviteler gerçekleştirilir.
Cinlerin noeline gelirsek o gün o cinleri o halde gördüğümde HAHAHAHAH diye gülmüştüm açıkcası ama o sadece bir kac dk için di sonra gördüğümde sıktı baydı diyebilirim.Yani bu ne demek oluyor bu yılbasındada yönetim bekleneni verememis oldu inş ilerleyen yıllarda daha güzel aktiviteler gerçekleştirilir.
EXCELLENCE
cinler geçen yılbaşıda öyleydi zaten

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- DisiKartaL
- İri Fare Avcısı
genelde bunu her sene yapıyorlar cinlere hatta geçen yıl hatırlarsanız folklor cinlerinin sattığı hunilerle gözlük dolandırıcılıkları artmıştı(huninin şekli gözlük biçiminde çantada.. bilmeyenler olabilir diye dedim).. ama yeraltındaki cinlerde farklılık olmadı nedense yani anormal bir durum söz konusu değil geçen sene de yapılmıştı bu...
etkinliklere gelince doğrusu yılbaşına özel birşeyler beklıyorduk ancak olmadı ikv için hayal kırıklığıyla geçmiş bir yılbaşı oldu ama nankör olmayalım yeni eklentiler gelıyor en azından(hidra gibi) bununla avuttuk kendimizi yılbaşında etkinlik olmasa da gelişme var ikvde eskiye göre bence
etkinliklere gelince doğrusu yılbaşına özel birşeyler beklıyorduk ancak olmadı ikv için hayal kırıklığıyla geçmiş bir yılbaşı oldu ama nankör olmayalım yeni eklentiler gelıyor en azından(hidra gibi) bununla avuttuk kendimizi yılbaşında etkinlik olmasa da gelişme var ikvde eskiye göre bence
Eminönü / Dişikartal - Dişikartall - Dişikartalll
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
hangi server bura şeliti 3mden satıo vatandaşın biri
:)
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
meranda şelit 3 ml dese millet almak için sıraya girer vala:))
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim