yakamozxefemeih Kingly'den veda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

yakamozxefemeih Kingly'den veda

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle selamlar betadan beri oynadıgım bu oyunu bugun itibari ile bırakmış bulunmaktayım her güzel şeyin bir sonu oldugu gibi bende bu oyunun sonuna geldim bu oyunda iyi kötü çok şey ögrendim en önemliside insanları bu oyun sayesinde daha iyi tanıdım bu oyunda reelde sevdigim arkadaşlarım gibi sevdigim dostlarım hatta kardeş diyebilecegim insanlar tanıdım herkesin tek tek ismini yazmak isterdim ama sayfalar yetmez yazmamada gerek yok zaten herkes bendeki degerini biliyor sadece benim için çok degerli olan bir kaç arkadaşımın hatta kardeşimin ismini yazacagım bu kişler oyunda tanıdım ve kardeşim gibi sevdigim insanlardır (YAKAMOZ LONCASI) (MEVLANA LONCASI) Yakamozxbep(fevzıbey)Ruhlesreddevil Yakamozxefsane Feroleyte Yakamozxhipo Goodfather Ağrılı sizin yeriniz benim için hep ayrı kalacak ayrıca Yakamozxefemeih adlı karakteri bugun itibari ile Damat özgür kardeşime bırakıyorum bundan sonra çarlarda ben olmayacagım hadi hepiniz ALLAHA emanet olun hakkınızı helal edin eger benimde hakkım varsa helal olsun RABBİM her zaman her yerde yar ve yardımcınız olsun son sözüm cenqiz ben seni bu oyunda adam edemedim inş başka birisi eder:))
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: yakamozxefemeih Kingly'den veda

Mesaj gönderen Chatlaqs »

MeLihim önceLikLe hakkım varsa heLaL oLsun ... Senin Yakamoz Loncasında büyük bir emeqin var yoLun açık oLsun inş sağ saLim qider qeLirsin ...!!!

HayırLı teskereLer .. :)

Yakamoz Lonca Yönetimi

Chatlaqs YaKaMoZxKaNuNu
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Yakamozxhipo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yakamozxhipo »

bizde seni kardeş gibi sevdik, beraber oyunun tadı ayrı cıktı hep, ikv den dost cıkmaz diyenlere inat sağlam arkadaş olduk birlikte cok vakit gecirdik umarım en kısa zamanda yeniden görürüz seni aramızda.Yolun acık olsun insallah tez zamanda askerliğini bitirisin seni unutmayacağız varsa hakkımız helal olsun sende et bizlere...
Resim
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

meLihim bu oyunda nadiR insanLaRa kaRdeşim deR kaRdeşim yeRine koyaR kaRdeşim gibi seveRim sende bunLaRın içinde oLdunu heRkesden daha iyi biLiyosun bunu anLatmaya geRek yok o yüzden (= Sen benim can kaRdeşimsin oyunu bıRakdın biRşey demicem zaten gidiceksin 1 ay sonRa hayıRLısı iLe askeR oLucan askeRLiğin bitecek inşaLLah sağ sağLim döneceksin yine göRüşücez kaRdeşim seninLe aRada bi msn'e giR habeRsiz koyma bizLeRi meRak ettiRme kendini değeRLi kaRdeşim benim .

En Büyük AskeR Bizim AskeR ! ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Hakkım varsa helal olsun melih.Şuanda benim bu oyunda buralarda olmamda en çok mert ve senin emeğin var.Gerçekten bu oyunda kardeşim en yakın arkadaşım diyebileceğim kişilerdensin.Askeriliğini sağ salim yapıp gelirsin inşallah.

Allah'a Emanet Ol Kendine İyi Bak !
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Hayırlı terhisler melih inşallah döndüğünde gene görüşecez.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Can dostum güzel insan akşam giremedim oyunda olamadım ama seni dört gözle bekleyecem hayırlısıyla git gel canum
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Yolun açık olsun kardeşim İnşallah gittiğin gibi gelirsin
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    Metrixx
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Metrixx »

Melihim hayırlısı ne ise o olsun bu bir oyun sonuçta elbet her kez bir yerde bir gün bırakacak önemli olan arkandan sevgi dolu sözler duyarak gitmen ki sen bunu başardın sana real hayatta başarılar dilerim inşallah İZMİR düşersinde yanına bol bol gelirim düştüğün yer İZMİR yada yakını olursa bizzat bana ilet ki en kısa zamanda seni görmeye geleyim hadi hakkım varsa helal olsun kal salıcakla
    Kullanıcı avatarı
    eraxkaya
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Sende benim icin daima kardsim olarak kalacaksin melihim sunu unutmaki her ne kadar bu oyunu bırakms olsanda arkadaslık asla bırakılmaz ne zmn canın sıkılırsa beni araya bilirsn
    Her sey gonlunce olması dilegiyle...

hafta sonu gorusmek uzere
    eraxkayaIV
    Steelxhearts
    Steelxheart

Yakamozxkayabey
    Yakamoz Loncası

Since 1071
    The Lodos Of Ottoman

“Genel Sohbet” sayfasına dön