Siz benle dalgamı geçiyosunuz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Siz benle dalgamı geçiyosunuz?

Mesaj gönderen Ruby »

Size insan gibi yazı yazıyorum utanmadan siliyosunuz amacım kimseyi kırmak değil yazılarım gayet mütevazi illaki adabımızı aşıp dinsizin hakkından imansız gelir mantığıyla yeni forum hesapları açıp oralardan ağır üsluplarlamı yazalım düşüncelerimizi? Herkesin bir sabır haddi vardır bunu aşmamak için elimden geleni yapıyorum fakat siz bunu aştırmak için benden daha çok çaba sarf ediyosunuz. o üslubunda şu kusur var bu kusur var deyipte ceza yağdırdığınız adamları değil önce kendi üslup ve davranışınızı değerlendirin. Diyoruzki bakın böyle bir durum var düzeltirseniz sevinirim diyorum adamın biri çıkıyo sen tartışma ortamı oluşturmak isteyen basit fikirli bir insansın diyor ben bunu dile getirince konularım kilitleniyor siliniyor bide forum hesabıma ceza verilmesi konusunda uyarı alıyorum. Bumu yani ağır başlılık bumu adalet? Yapmayın arkadaşlar! Tekrar soruyorum: ELEŞTİRİYE AÇIKMISINIZ YOKSA DEĞİLMİSİNİZ?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Siz benle dalgamı geçiyosunuz?

Mesaj gönderen Erdogan »

Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. İkvdestek formunu kullanınız.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön