HAKKINIZI HELAL EDİN
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
HAKKINIZI HELAL EDİN
SELAMÜNALEYKÜM... Ben Arif YAMAN, yaşım 45, 1 yılkadar önce oğlum alparslanın oynamasına izin vermediğim için benden saklı oynadığı ikv oyununu rahat rahat oynayabilmek için aynı oyunu oynayan ablası ile beraber, oyunda ülkücülerde var, koministlerde var, pkk lıda diye başlayarak oyunu bana anlatmaları ile benim dünya görüşümü tahrik etmeleri, o günlerde yaşadığım işsizlik ve ekonomik krizin beni bunaltması ilede, kendimce düşüncelerimi dağıtmak için oyuna girip ilk teşkilat sunucusunda Börteçinexusta yı açtım. Çocuklar biz tılsımda oynuyoruz sende orda çar açsana istekleri ile ordaki çarı sildim, tılsımda Börteçinexusta büyüyü açtım büyüyü oynamak zor geldi. Börteçinexxusta savaşı ve Börteçinexxxusta şifayı açtım. İlk savaşı oynamaya başladım. O günler birkaç oyuncu arkadaş Börteçine isminin lonca ismi olduğunu ve kullanmama geektiğini hatırlattılar, oyunda loncanın ne olduğunuda bilmediğim için anlamadım ve devam ettim. O günlerde Börteçine loncasının kurucusu ve lideri Mertkan kardeşimle karşılaştım, bana neden Börteçine isimli çar açtığımı bu ismin onu kurduğu loncanın ismi olsuğunu söyledi. Ben loncanın ne olduğunu bilmediğimi ve çar isminin dünya görüşümün ve mesleğimin birleşik hali olduğunu ama böyle bir lonca varsa katılmak istediğimi söyledim. Hiç bir zaman oyunu çok iyi oynayamadım sağolsunlar bir çok oyuncu arkadaş bana yardım etti, üstelik benim kötü oynamadan dolayı sinir kimyasının bozulması pahasına, kimisi katlanamadı bıraktı kendi halime, bazıları inatçı çıktı adeta sabır imtihanına girmiş gibi bana yardı ettiler. Aslında örnek olsun diye bunların ismini yazmam gerekir ama arada unuttuğum kardeşlerim olursa kul hakkına girerim onun için hiç birinin adını yazmadan hepsine, Arif abilerinin acemiliğine sabredip güzel insanlarında her zaman var olduğunu gösterdikleri teşekkür ederim. Oyunda beni üzen ve kızdıran tek şey küfürdü, konuşmayı beceremem ama amatör bir yazar olduğum için yazı ile bir çok oyuncu arkadaşa küfür etmemesini gerektiğini kabul ettirdim. Lonca içindede abilik görevini yapmaya başladım. Özellikle küfür olayını en azından loncadaki kardeşlerimden uzaklaştırmak için dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım. Şimdi anlıyorumki bu konuda başarı notum çok zayıf, son zamanlarda lonca üyeleri için peş peşe gelen küfür ve hakaret şikayetleri üzerine, loncada daha samimi ve disiplinli bir ortam oluşturmak için klandan çıkıldı ve yeniden yapılanma taslağı hazırlandı. Disiplin ve küfür konusunda, belki yaşımdan ve oyundaki amaçların değişik olmasından dolayı benim anlayışımın oyun düzeninde Börteçine loncasında dahi olamayacağını gördüm. Düşündükten sonra yöneticiliği ve uygulama işini gençlere bırakmanın ve kişisel olarak diyaloglarla küfürü önleme ve disipline destek olmanın en uygun olduğuna karar verdim. Bu kararımı bu pazar yapılacak olan toplantıda açıklayıp gençlere destek olmaya devam edeceğimi ifade edecektim, fakat bu yazıyı yazmadan bir saat kadar önce oyunda iken, Börteçinexemre nin bölgeden başka bir oyuncuya, lanlı yavşaklı küfürünü okuyunca şaka ile uyarmak için '' Aferin emre çok yakıştı '' dedim. Aldığım cevapta bendeki enerjiyi direkman negatife indirdi; ''SANANE LAN''... Evet çok doğru söyledi, banane... Anne babasının veremediği terbiyeyi benmi verecektim... Ve ben pes ettim. Buraya kadar. Benden yana varsa hakkım helal olsun. Sizlerde hakkınızı helal edin...tek ricam şunu unutmayın, kime nasıl küfür ederseniz karşınızdakininde aynı küfürü etmesini kabul etmiş olursunuz, küfür döner dolaşır geri döner ve o küfür kendinize, çevrenize ve ailenize döner. Kendinize küfür etmiş olursunuz, farkında olmadan küfür ile zinayı kendi kendinize yaparsınız. Türk aile anlayışındaki en derin yarada bence budur...

[right]Arif YAMAN[/right]
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Re: HAKKINIZI HELAL EDİN
üzücü bi olay gerçekten.. oyunda sizin gibi abilerimle tanıştığımda saygıda kusur etmemeye çalıştım sizle karşılaşamdık ama geçtiyse benden yana da hakkım helal olsun...
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Benden yana hakkın varsa helal olsun Arif Abi ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
arıf abı 3 5 çakal için oyunu bırakman güzel değil
oyunda sızın gıbı buyuklere ıhtıyaç wardır
şahsen senın tanımam belkı görmüşümdür kaç kere
ama oyunu bırakanlara üzülüyorum
bence ıyı duşun erken karar werme
oyunda sızın gıbı buyuklere ıhtıyaç wardır
şahsen senın tanımam belkı görmüşümdür kaç kere
ama oyunu bırakanlara üzülüyorum
bence ıyı duşun erken karar werme
kanunixxbaşkan
Ne denebilir ki... Babası yaşındaki adama bu kadar yumuşak ve yapıcı olmasına rağmen lan diyebiliyorsa her şeyi yapar. Allah ıslah etsin oyundan gitmesi gerekenler gitsin kalması gerekenler değil usta kal sen. sana bakınca utansın utanması gerekenler..

Arif usta kararına saygılıyım zira benden büyüksün
bir onun alamadıgı terbiye demişsin bunda haklısın
realde kimseyle tartışamıyor korkudan klavyeden herkese ahkam kesiyorlar böleleri
yazık ettmişler kendilerine
acaba o çocuk anasına babasına lan dermi?
diyemez yemez
bence eşşek sudan gelinceye kadar dayak yer
sanıyorki sanalda kimse bana bişe diyemez istedigimi keser istedigimi biçerim
en büyük benim mantıgı dogurmaktadır kendince
buda çocugun alması gerektigi bir aile içi terbiye
buna ne sen nede ben nede bir başka oyuncu karışmayız
sana yapılan terbiyesizlik kendi babasına yapılsa acaba cinleri tepesine çıkarmı?
bilmiyorum kendine yapılmasını istemedigini başkasına yapma diyorum Emra büyügünü bil
küçügünü sev eger yapamıyacaksan seni toplum dışlar
usta benden yana hakkım yoktur sanırım ama helali hoş olsun inşallah realde
işlerini düzeltmişsindir
bir onun alamadıgı terbiye demişsin bunda haklısın
realde kimseyle tartışamıyor korkudan klavyeden herkese ahkam kesiyorlar böleleri
yazık ettmişler kendilerine
acaba o çocuk anasına babasına lan dermi?
diyemez yemez
bence eşşek sudan gelinceye kadar dayak yer
sanıyorki sanalda kimse bana bişe diyemez istedigimi keser istedigimi biçerim
en büyük benim mantıgı dogurmaktadır kendince
buda çocugun alması gerektigi bir aile içi terbiye
buna ne sen nede ben nede bir başka oyuncu karışmayız
sana yapılan terbiyesizlik kendi babasına yapılsa acaba cinleri tepesine çıkarmı?
bilmiyorum kendine yapılmasını istemedigini başkasına yapma diyorum Emra büyügünü bil
küçügünü sev eger yapamıyacaksan seni toplum dışlar
usta benden yana hakkım yoktur sanırım ama helali hoş olsun inşallah realde
işlerini düzeltmişsindir
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
İşte üzücü bir olay Tılsımd Arif abi gibi değerli sabit değerlere inanan bu yolda ömrü boyunca çabalamış ve çabalamaya devam eden kaç tane insan var belkide yok denecek kadar az uzun süredir tanıyorum seni Arif Abi çok değerli bir büyüğümüssün böyle kötü br olayın senin başına geldiğini görmek benim açımdan üzücü oldu dinliyceğini bilsem abi gitme kimse kalbini kıran birlikte dersini verelim diycem her zaman seni bir abi olarak gördüm elimden geldiği kadar saygıda kusur etmemeye çalıştım sen milli davamda örnek alabiliceğim bir insansın kişiliğin karakterin her zaman çevrendekilere ışık tuttu yine öyle olucaktır gerçek hayatta varsa bende hakkın ananın ak sütü kadar helal olsun abi sende hakkını helal et inşallah gerçek hayatta herşey gönlünce olur unutma ki burada seni seven sayan bir çok insan var bir çakal için bu kadar sevenini bırakmasan iyidi ama bu senin kararın biz kardeşlerinede saygı duymak düşer ara sırada olsa girip bir selam vermeyi umutma abi Allah'a Emanetsin ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
-
- FareAdam Düşmanı
hakkımız varsa helal olsun ama oyunu bırakması gerekenler bıraksın siz değil. hem dünya görüşünden bahsetmişsiniz bizim dünya görüşümüzde pes etmek yoktur üstad. biz ne günler gördük reis ne kavgalar verdik reis bilmesinler ALLAH bilir.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Hakkım varsa helal olsun. Reelde başarılar dilerim. Hep iyiler gidiyo zaten 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı