beyler,hanımlar 49 level Sıhhiye şifacıyım.bir çok çakmalarım oldu ama bütün sunumlardadaki sıhhiye benim.buna bir örnek teşkilattada oldu çarşıcafexsıhhiye kınamıyorum,niye sahteleri aslını yüceltir asıl çar yanında çarpı,gurup adı olmıyandır,ben ne zaman çar açsam çakmalarım olur,konu o değil konumuz şifacı çarı,beyler,bayanlar şifacılık güzel bir uğraştır ama meşakati çoktur.önceleri sizi hiç gala almazlar sonraları yere yatınca şifaaa diye bağırırlar,orda sadece kaldırırsın unutulur gidersin,en zor görevlerde seni guruba alırlar görev bitince unuturlar.ifliste 3 şifacı gerisi görev bitti adını bile hatırlamaz,merana giderken bombları alacaksın cankurtarının var ya biraz tolerans yaparlar şehire girince yine seni unuturlar ben diyorumki (ki kendimin 4 savaşçı çarı var) ŞİFACILIK böyle olmamalı gelin bir esnaf odası gibi bir eczacılık birliği gibi bir gurup açalım,SAVAŞÇI,BÜYÜCÜ, size sadece görevde veya ölünce yalvarmasın daim olun onun için bu gurubu kuruyorum.şifacılığı seven sözlerime hak veren 03.01.2010 balıkçının orda beklesin beni bissiz görev olmıycak,ya bizi adam gibi kasacaklar,sayacaklar yada yastık altı çarı olmaktan kurtulun
yani her savaşçı birde lazım olur diye şifacı açıyor,iş öyle değil şifacılığı gerçekten yapan açacak bundan sonra ,saygılar bekliyorum, SIHHİYE (teşkilat)
Sıhhiyex.... gurubu kuruldu tüm şifacıları bekliyorum
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sıhhiyex.... gurubu kuruldu tüm şifacıları bekliyorum
Benim nacizane düşüncemdir.
1-''ya bizi adam gibi kasacaklar , sayacaklar yada yastık altı çarı olmaktan kurtulun''
savaşcılar olmasa demek sizi kasacak kimse yok.elbette kendi kendinizi kasabilirsiniz tabi ama bi savaşcı olsa 1günde atladıgınız leveli 1 saatte atlarsınız.
2-''her savaşçı birde lazım olur diye şifacı açıyor''
bugün benim şifamla arkadaşın görevini yapararız yarın onun şifasıyla benim.
3-ama şunuda sölemem lazım şifacılar bi açıdan haklı adam orda şifacısıyla 40 levellik yılanla 2 saat cebelleşirken biz savaşcıların çogu 2 kılıç sallamaktan eriniyoruz üşeniyoruz.şifacılarda ölünce bizi kaldırmaktan erinmesi gayet normal öyle başa böyle tarak hesabı.geçerken vurdugu cini kesiversek yılanı kesiversek o şifacı yarın bi gün gecerken seni kaldırır ck sini atar.
ayrıca aynı durum çogu şifacı içinde geçerli yalvartmaktan zevk alıo bazıları şifacılarda az deil yani.para teklif edesi gelio adamın.bilmem anlatabildimmi.
son söylecegim her sınıfın her sınıfa ihtiyacı var.biraz daha oyun içi yardımlaşmayı ön plana çıkartmak lazım insanları örgütlemeden önce.herkesin herkese işi düşebilir.
1-''ya bizi adam gibi kasacaklar , sayacaklar yada yastık altı çarı olmaktan kurtulun''
savaşcılar olmasa demek sizi kasacak kimse yok.elbette kendi kendinizi kasabilirsiniz tabi ama bi savaşcı olsa 1günde atladıgınız leveli 1 saatte atlarsınız.
2-''her savaşçı birde lazım olur diye şifacı açıyor''
bugün benim şifamla arkadaşın görevini yapararız yarın onun şifasıyla benim.
3-ama şunuda sölemem lazım şifacılar bi açıdan haklı adam orda şifacısıyla 40 levellik yılanla 2 saat cebelleşirken biz savaşcıların çogu 2 kılıç sallamaktan eriniyoruz üşeniyoruz.şifacılarda ölünce bizi kaldırmaktan erinmesi gayet normal öyle başa böyle tarak hesabı.geçerken vurdugu cini kesiversek yılanı kesiversek o şifacı yarın bi gün gecerken seni kaldırır ck sini atar.
ayrıca aynı durum çogu şifacı içinde geçerli yalvartmaktan zevk alıo bazıları şifacılarda az deil yani.para teklif edesi gelio adamın.bilmem anlatabildimmi.
son söylecegim her sınıfın her sınıfa ihtiyacı var.biraz daha oyun içi yardımlaşmayı ön plana çıkartmak lazım insanları örgütlemeden önce.herkesin herkese işi düşebilir.
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.
peki,biçerdöğer sana bazı konularda hak verdim kardeşim ben bir sinirle bu konuyu açmıştım bana bazı fikirler verdiğin için tşk ederim.o zaman şöyle yapıyoruz büyücü ve savaşçıda dahil ediyoruz bu bir askeri birlikteki sıhhiye bölüğü gibi olsun sadece sağlıkçıdan oluşmaz bu bölük bunu askerlik yapanlar bilir.Şartımız bu loncaya gireceklerde aradığmız tek nokta kendine saygısı olanları istiyoruz çünkü kendine saygısı olan herkeze saygısı olur,tabii hırzızlık meyili olmıyan,saygısı olan büyüklerini sayan kısaca bu oyunda insan gibi vakit geçirip oyundan zevk alan ve oyuncu arkadaşlarına zevk verenleri aramızda istiyoruz. 03.01.2010 saat 20 balıkçıda buluşmak üzere katılacak arkadaşlar saygılarımla.
- BiceRDoveR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tabi ben bi karşı hareket olarak degilde sıhhıyex.. birligi olarak senin oluşumunu sonuna kadar destelerim..
hatta 03.01.2010 saat 20:00 da Allah izin verirse yeni çarımla oradayım....
hatta 03.01.2010 saat 20:00 da Allah izin verirse yeni çarımla oradayım....
Sanki Uçak Motoru Yapıyoruz, Oyun oynamaya ÇALIŞIYORUZ.