Konularım silinmekte
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Konularım silinmekte
Dün bir adet konu açmıştım bugun acaba yorum var mı diye bakayım derken göremedim çünkü ikvnin aleyhine bir konuydu yani ikv oyunundaki bazı yaratıklar yani yeni lewel yaratıkları savaşçının ağır vuruş skilleri falan başka bir oyundan çalıntı olduğunu söylemiştim konum siliniyor buradan gmlere tek bir sözüm var sizler benim konularımı yani ikvnin nasıl yeni bölgeler ve levellerini başka yerden çalıntı olarak karşımıza getirip bende bunu ispatladğımda sileceğinize adam gibi oyun yapın ve milleti kandırmayın bu insanlar enayi değil....
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konularım silinmekte
Kardeşim bütün online oyunlar birbirine benzer sonuçta hepsinde yaratık kesiliyor hepsinde level atlanıyor hepsinde yetenekler var bunlar normal şeyler ama ikv nin farklarıda var üretim ve toplama işlemini başka bir oyunda görmedim ben ayrıca grup bölgelerinin benzeri diğer oyunlardada var ama ikv nin ki ayrı bir tat veriyor yok çalıntı diyorsan oynama oyunu seni tutan yok zaten ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
İkv yi tabiki çok seviyorum ama konum o zaman neden silindi çünkü çalıntı ve bir başka oyundan alıntıdır gm benim klonumu silene kadar bir açıklama yapıp gönlümüze su serpseydi demekki çalıntı ve kimse görmeden siliyorlar oynayın titan quest buz büyücüsüne benzer hatta aynı yaratık var tek farkları birisi zehir atıyor buz büyücüsü buz atıyor bi yaratık fayum desert diye meteora benzer çölde geçiyor adam aynı savaşcı 40 lewel skilli vuruyor agır vuruş dedim yuh bu kadar da olmaz
Merhabalar
Silinen Konu içerisinde başka oyunların isimleri / gizli reklamı vardı.
Ayrıca akla gelmeyecek asılsız iddialarınızı buraya yazmayacağım .
Lütfen bu konu ile ilintili benzer konular açmayınız .
İyi forumlar
Silinen Konu içerisinde başka oyunların isimleri / gizli reklamı vardı.
Ayrıca akla gelmeyecek asılsız iddialarınızı buraya yazmayacağım .
Lütfen bu konu ile ilintili benzer konular açmayınız .
İyi forumlar