Öncelikle kendimi daha sonra türkçemizi güzel kullanmayanları uyaranları daha sonra oyun yapımcılarından tt lere kadar herkesi kınıyorum.
Alfabemizde x harfi olmadığı halde aleksandiritin alexandirite, lateksin latex olarak adlandırıldığını kaçımız farkettik ve belirttik?
Bu ayıp önce benim daha sonra tüm ikv camiasının ayıbıdır düzeltilmesini rica ediyorum.
Kaç kişi farketti?
Kaç kişi farketti?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Kaç kişi farketti?
Evet haklisin turkçe alfabemizde yok X harfi.Peki ya Imzandaki Nickler neden X harfi içeriyor.
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Farkettim Hatta Sana söledim
Şaka bi yana Bu "TÜRK" oyunuysa düzeltilmesi lazım

- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
O madenin isminin Türkçe karşılığı olmadığı için olabilirmi ?
Farkındaysan karakter isimlerim türk ismi değil ondan olabilirmi? Sen özel isimlerden Alex Max giri isimlerin türkçe karşılığını türkçe yazılışını bul ben sana karakter isimlerimdeki x in sebebini sölicem çok akıllı arkadaşım.Sinekvalesi yazdı:Evet haklisin turkçe alfabemizde yok X harfi.Peki ya Imzandaki Nickler neden X harfi içeriyor.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Hadi maden yok diyelim lateks in türkçede karşılığı yokmu?WaxWhineRAVYN yazdı:O madenin isminin Türkçe karşılığı olmadığı için olabilirmi ?
İkinci bişey ben kendimi ayırmamışım sözümü söylemişim beni yorumlamayı bırakın da yazdığım konu doğrumu yanlışmı onu yorumlayın lütfen. Yani sığ düşünmeyin geniş görün...
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Var mı karşılığı Latex'in ?Ruby yazdı: Hadi maden yok diyelim lateks in türkçede karşılığı yokmu?
İkinci bişey ben kendimi ayırmamışım sözümü söylemişim beni yorumlamayı bırakın da yazdığım konu doğrumu yanlışmı onu yorumlayın lütfen. Yani sığ düşünmeyin geniş görün...
Ben seni yorumlamadım.
yorumlama sözüm sana değildi!WaxWhineRAVYN yazdı:Var mı karşılığı Latex'in ?Ruby yazdı: Hadi maden yok diyelim lateks in türkçede karşılığı yokmu?
Ben seni yorumlamadım.
Merhaba
Bu Konuyu Açan Arkadasım Öncelikle Sana Sesleniyorum.
Böyle Bir Şikayetimiz Olsa Bile Dile Getirsek Bile Bir Yararı Yok...
Neden mi ?
Artık,TT,DEV,GM v.S Bu Ünvana Sahip Olan Kişi Veya Şahıslar Daha Doğrusu Oyun Dili ile Söyleyim
'YÖNETİCİLER' Artık O Kada Vurdum Duymaz Olmuş ki..
Hiç birşeyle İlgilendikleri Yok Yada Yok Denecek Kadar Az.
İYİ FORUMLAR
Bu Konuyu Açan Arkadasım Öncelikle Sana Sesleniyorum.
Böyle Bir Şikayetimiz Olsa Bile Dile Getirsek Bile Bir Yararı Yok...
Neden mi ?
Artık,TT,DEV,GM v.S Bu Ünvana Sahip Olan Kişi Veya Şahıslar Daha Doğrusu Oyun Dili ile Söyleyim
'YÖNETİCİLER' Artık O Kada Vurdum Duymaz Olmuş ki..
Hiç birşeyle İlgilendikleri Yok Yada Yok Denecek Kadar Az.
İYİ FORUMLAR