yeni bölgeler beklediğiniz gibimi:
yeni bölgelerde eğleniyormusunuz:
düzeltme ile nasil daha oynanır hale gelir ?
(ANKETTİR)
Gurup Bölgelerinden Memnunmusunuz ?
Gurup Bölgelerinden Memnunmusunuz ?
TEŞKİLAT: BaşkaN -SANTIEGO - Başkanım
KUKLACI : SANTİEGO - xbjkx-MOĞOLLAR
KUKLACI : SANTİEGO - xbjkx-MOĞOLLAR
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gurup Bölgelerinden Memnunmusunuz ?
Beklediğimiz gibi değil.
Hayır. :evil:
Hayır. :evil:
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
Evet memnunum ! Bu kadar şikayetci olmanıza da karşıyım ! Şimdi ordan bi iki tanesi atlar "yönetim yalakası" diye atlar, buyurun atlayın ! Herşeye muhalefet, herşeyi beğenmemezlik bu kadar fazla bence, gayet emek harcanmış, detaylarla süslenmiş, eğlenceli, bilgi gerektiren, hoş bir bölge...
İtem düşmüyor diye boşuna kötülemeyin, şaheserler öyle kolay düşecek olsa adı şaheser olmazdı...
Herkese iyi forumlar...
İtem düşmüyor diye boşuna kötülemeyin, şaheserler öyle kolay düşecek olsa adı şaheser olmazdı...
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Ben harcadığım emeklerden dolayı memnun değilim gece gündüz altın obdisyen ve saf bakır toplayarak 1 adet goril kudret üretiyorum yani 1 adet dediğim lafın gelişi gece gündüz topla direnç iksir üret emek harca kenana gidebilmek için o kadar stratejiydi makineye girmekti emek para vs harcayalım ama düşen sadece madalya 1 dedim 2 dedim 100e yakın madalya var bu nedir yaa plus emek para zaman düşen şey madalya ama hiç bilmeyen adama zırh ve 3 itemli şah eser yuzuk kolye bence emeğime yazık hiç beğenmedim
Sonuna kadar katılıyorum Grup bölgeleri çok iyi güzel hazırlanmış ama şunu unutmayın ki ;
Grup Bölgeleri geldi mertlik bozuldu
Grup Bölgeleri geldi mertlik bozuldu
Hayalleri İçin Savaşanlar Kolay Kolay Pes Etmezler..!
GodFreyxLiberTy
GodFreyxLiberTy
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Rescuer yazdı:Evet memnunum ! Bu kadar şikayetci olmanıza da karşıyım ! Şimdi ordan bi iki tanesi atlar "yönetim yalakası" diye atlar, buyurun atlayın ! Herşeye muhalefet, herşeyi beğenmemezlik bu kadar fazla bence, gayet emek harcanmış, detaylarla süslenmiş, eğlenceli, bilgi gerektiren, hoş bir bölge...
Herkese iyi forumlar...
Aynen kardeşime katılıyorum.
Bölgeler gayet güzel ve eğlenceli.
Eşya konusuna gelince her gidişte bir şaheser inerse ne anlamı kaldıki onun ne farkı kaldıki diğer eşyalardan.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
oyunda bana göre herşey çok güzel.oyundaki tek kötü olan özellik şans faktörüdür.arkadaşın dediği gibi oyunu bilmeyen adama zırh düşüyor.üstü başı çöp ama artislik yapıyor 
٩(-̮̮̃-̃)۶
ToNaNi
ToNaNı
Chunli
Kerkenez