Reymondan Kasma Önerileri 1

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Reymondan Kasma Önerileri 1

Mesaj gönderen Reymond »

Şimdi ilk lwllardaki kasma yöntemini pek anlatmıycam zaten ikvnin rehberindede mevcud bunlar

30 lwldan başlıyalım

30-33 e kadar cinleri öneririm (üstünüz iyise kurt mağrası)(zaten ceteci mağrası görevlerinde 34 olursunuz)
34- bu 36 ya kadar kurt mağrası (görevlerden aldığınız max eşyaları kullanarak kolaylıkla kasarsınız)
37-39 bu lwlda iki secenek var Adadaki kemik kafalar ya da yeraltı cinleri bana kalırsa adayı tavsiye ederim kemik kafalar iyi ex verir

39-44 bu lwllarda cin mağrası elbette ama şu var benim size önerim bombacılardan uzakda ve hiçkimsenin olmadığı her slotda 1ex alabileceğiniz yerleri kontrol etmenizdir

44-45 zaten arzuhalci göreviydi felan derken 45 olursunuz (çok koşturmanız gerekir :D ) 45-46 bana kalırsa ucanlarda kasın gidin meran şehre orda arkada yer var orda kasın

46-47 bu lwllarda hep emi önerirler ama benim önerim görevler yapmanızdır hem kasmanızı hızlandırdır ve ayrıca bu lwlarda üstünüz iyise gecenin takipcisi kesin (taktiği yazarım alta ) üstünüz kötüysede ucan,lanetli meran birde em yapın

47-49 bu lwllarda emde kasın şimdi sorucaksınız 45 de neden eme girmemizi önermedin diye nedeni şudur eme girdiğinizde okadar az lwlla zaten emi batırırsınız üstünüz iyise karışmam ayrıca ordaki 49 lardan size 45 lwlda ex gelmez

Şimdi gelelim gece kesimine

Şimdi Dikkat atıyoruz ve ağır sert yükleniyoruz canı 25 30 olunca ağır serti kesip normal vuruyoruz canı 20 de durdurma atıyoruz ve sert ağır yüklenerek kesiyoruz tabi yukarda yazdığımdaki gibi gece kesmeniz şart değil meran muafızlarda fena değldir
<)
Kullanıcı avatarı
Tayfaxemre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Reymondan Kasma Önerileri 1

Mesaj gönderen Tayfaxemre »

artık em olayı kalmadı yeni yeni canlanmaya basladı em ama pek qiren yok eskisi qibi...

ben tüm carlarımda 44-45 lwl qrewlerini yapmam düz kasarım meranda çünkü kestiqimden zaten yeterince exp qelior car 47 olana kadar rahat kasarım ama 47 olunca artık exp alamıorsunuz buda bi sorun olmaya baslıor bu sırada yaılmamış qrewleri yapmaya baslıoruz ben bu hafta bi sawascı kastım suan 48 lwl exp 86 we 47 den beri qrew yapıorum hem zewklı hemde kolay sıkılmadan cok rahat lwl atlıorum em olayı derseniz 45 lwlde arada kafanız eserse qiirin şifacı we büyüyseniz kesin qirin ama :)

hadi ii oyunlar...

we ayrıca suan hala carımda yapılmamış qrewler war cok rahat 49 olurum buqun iflis yeşil keşif we kesimi we bi kac tane daha :)
Resim
Resim
Resim
SouLLesS [Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

47 Lvlden sonra ya em yada gbler tercıhım oluyor arkılerımle qırıorum sıqınak qörevlerı bıtınce 48 lvl 30-50 ex arası oluyosun devam edersın orda 70-80 tecrübe felan qelıyor öle öle hem ıtemını yaparsın hem qörevın bıter hemde 49 olursun
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Pehh...
30'dan sonra 30-32 cinlerde kasarsınız...
32-35 yılanlar...
Bundan sonra Alman kesinlikle şart gidin çok rahat Fareadam Terbiyeci kesersiniz Lodos sancağın ilerisindeki Dev Komodo'nun az gerisindeki alanda....
39a kadar orada kasın çok güzel ex gelir...
39da Yeraltı'nda çok rahat kasabileceğiniz bir yer var...
Cincırın aşağısındaki dönemeçte...
Hani Bombacı, 4-5 Karacin ve 1 Biçare olan...
Orada çok rahat 44'e kasarsınız...
44'ten sonra Anıtlar'ın olduğu Gecenin Takipçisi'nin altındaki yolda 6 tane filan Uçan var onları kesin 46'ya kadar...
46'dan sonra Meran Muhafızlara geçin Meran girişteki sağ veya soldaki uçanları, buzları (ben sadece item için kesiyordum, ex için boşa uğraşırsınız onu devirip fullenene kadar 3 tane filan uçanı alırsınız), meran muhafızlarını keserek rahat kasarsınız....
Dediğim gibi Buz'ları ex kasmak için değil ben item kasmak için kesiyordum...
Yetenekler de şöyle olursa işinize gelir...
30 Seviye Civarı
15 Depar
15 Ofansif
15 Sert
15 Durdurma
Artanları Dikkat'e verin...
Dikkat fulleniince o 5 puanı zihine verebilirsiniz veya dikkatten önce zihini 5 yapın o da güzel olur...
40 Seviye Civarı
15 Depar
15 Ofansif
15 Ağır
15 Sert
15 Durdurma
5 Zihin
1 Sarsılmaz
Artanları Dikkat'e verin..
Dikkat fullenince sanırım 2 puan artıyor bunları da isterseniz 1 defansif 1 sakınma yapabilirsiniz, kaçarken işe yarayabilir...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

IxcerenxI yazdı:47 Lvlden sonra ya em yada gbler tercıhım oluyor arkılerımle qırıorum sıqınak qörevlerı bıtınce 48 lvl 30-50 ex arası oluyosun devam edersın orda 70-80 tecrübe felan qelıyor öle öle hem ıtemını yaparsın hem qörevın bıter hemde 49 olursun
gbler en iyisi aslında ama grup bulmak zor
<)
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Reymond yazdı:Şimdi ilk lwllardaki kasma yöntemini pek anlatmıycam zaten ikvnin rehberindede mevcud bunlar

30 lwldan başlıyalım

30-33 e kadar cinleri öneririm (üstünüz iyise kurt mağrası)(zaten ceteci mağrası görevlerinde 34 olursunuz)
34- bu 36 ya kadar kurt mağrası (görevlerden aldığınız max eşyaları kullanarak kolaylıkla kasarsınız)
37-39 bu lwlda iki secenek var Adadaki kemik kafalar ya da yeraltı cinleri bana kalırsa adayı tavsiye ederim kemik kafalar iyi ex verir

39-44 bu lwllarda cin mağrası elbette ama şu var benim size önerim bombacılardan uzakda ve hiçkimsenin olmadığı her slotda 1ex alabileceğiniz yerleri kontrol etmenizdir

44-45 zaten arzuhalci göreviydi felan derken 45 olursunuz (çok koşturmanız gerekir :D ) 45-46 bana kalırsa ucanlarda kasın gidin meran şehre orda arkada yer var orda kasın

46-47 bu lwllarda hep emi önerirler ama benim önerim görevler yapmanızdır hem kasmanızı hızlandırdır ve ayrıca bu lwlarda üstünüz iyise gecenin takipcisi kesin (taktiği yazarım alta ) üstünüz kötüysede ucan,lanetli meran birde em yapın

47-49 bu lwllarda emde kasın şimdi sorucaksınız 45 de neden eme girmemizi önermedin diye nedeni şudur eme girdiğinizde okadar az lwlla zaten emi batırırsınız üstünüz iyise karışmam ayrıca ordaki 49 lardan size 45 lwlda ex gelmez

Şimdi gelelim gece kesimine

Şimdi Dikkat atıyoruz ve ağır sert yükleniyoruz canı 25 30 olunca ağır serti kesip normal vuruyoruz canı 20 de durdurma atıyoruz ve sert ağır yüklenerek kesiyoruz tabi yukarda yazdığımdaki gibi gece kesmeniz şart değil meran muafızlarda fena değldir
bora yanlış anlama ama bunla zaten cok bilinen şeyler tekrarlamaya gerek yok :D
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Selman hani büyücü forumunda Konttan Büyücü Kasma Önerileri vardı bora kendini çok bi b*k sanıyorda kendi adına savaşçı kasma önerileri açmış ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

MykonS yazdı:Selman hani büyücü forumunda Konttan Büyücü Kasma Önerileri vardı bora kendini çok bi b*k sanıyorda kendi adına savaşçı kasma önerileri açmış ..

büyücüden çok anlamam ama savascıda kendi 3 yıldan daha fazla olan birikimimi paylaşırım ona bakarsan sende kendini bir b*k sanıp grup kurmuşdun ya hani
<)
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

Reymond yazdı:
MykonS yazdı:Selman hani büyücü forumunda Konttan Büyücü Kasma Önerileri vardı bora kendini çok bi b*k sanıyorda kendi adına savaşçı kasma önerileri açmış ..

büyücüden çok anlamam ama savascıda kendi 3 yıldan daha fazla olan birikimimi paylaşırım ona bakarsan sende kendini bir b*k sanıp grup kurmuşdun ya hani
tmm uzatmayın
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

XottomancavalryX yazdı:
Reymond yazdı:

tmm uzatmayın

tamam zaten aramızda büyük bir ey yok geçmişde olanlar yüzünden bana siniri var okadar
<)

“Savaşçı” sayfasına dön