İlk defa karşılaşdığım bir oyun hatasını sizlerle paylaşmak istedim ;
Hata ile birlikte elimde 2 farklı ıtem bulunuyor efsunları farklı fakat 2 ıtemınde efsunları yansıyor özelliklere işte karakter pencerem ..İyi bakarsanız savunma efsunu olmayan bir buyucunun savunması 98.4 tür fakat ankanında kattığıı 2 savunma ile 100.4 olmuş bunnla bırlkte bilge efsunu olan gunes asa nın vermesı gerektıgı buyu buz hasarı 93 olması gerekrken bunun ustne ankanında buz hasarı eklenms ..
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
Bu hatayı güçlendirip tek vuruşta kadim kesebilirsin
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Oyuna girdikten sonra elinizden "tugsten güneş asa"yı çıkarıp "Anka" yı taktıysanız veya tam tersi bir işlem yaptıysanız, bunu müteakip sunucular belirsiz bir sebeple herkesi attıysa, yada kopmalar olduysaçok nadiren karşılaşılan bir hatadır. Elinizden tungsten güneş asayı çıkartırsanız düzelecektir. Çıkarmazsanız ve bunu bir yetkili oyun içinde görürse istenmeyen hadiseler yaşanabilir. Tavsiyem elinizden çıkararak durumu düzeltmektir. Oyun açıklarını kullanmak süresiz blok sebebiniz olabilir. Nitekim Eminönü sunucusunda bunun benzerleri çok yakın bir tarihte görülmüş ve hiç hoşlanmadığımız toplu uzaklaştırma hadisesi yaşanmıştır.
Yazdıklarım şahsınıza değil tüm İKV ailesine bir tavsiyedir. İyi oyunlar dilerim