Maden Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quenable
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Maden Hk.

Mesaj gönderen Quenable »

ben yaklasık 3. 5 yıldır ikv oyuncusuym. şimdiye kadar hiç bi zaman maden sorunu yaşamadık paramız olmaynca madene yatabiliyorduk.. önceleri oyun bu kdr kalabalık değildi .oyunumuz yavaş yavaş büyüyor . uzun lafın kısası kardeşm yer altındakı maden sayısı çok az :evil: . maden çekelim diyoruz maden basında 6-7 kişi satın alalm diyoruz .. ben sancaktayım diğer sunucularn piyasayı bilmem ama ganoderma 11m mavi topaz 11m irid 10m şelit 10m menekse elmas 15m diyen bile oluyor :D maden yetmıyor sunucuda artık maden bulamıyorz kardeşm artırın su madenlerı 2yse 3 yapın meranamı koyuyorsnz nereye koycaksanz koyun ama yetmıyor artık madenler ... e.öde yaklask 4 elmas kalsedon madenı fln var yer altında 2 şer 2 şer .. :cry: ve bişey daha var bu üretim olayı çok saçma ör = adam tek item kan çalan pant üretcek mesela reçeteye bi bakıyorz üretmeye kalksak 25 m den aşağı olmaz . satın alınca 1m . şimdi kim üretirki :) oyunun canlanmasını istiyorsanız bu reçeteleri düzeltn her reçete hemen hemen aynı kardesm ne kdr saçma tamam bilge cevriye üretimler biraz pahalı olur anladık da tek item bilge pant üretmek de bu kdr pahalı olurmu ürettiğimiz tek şey var oda iksir valla ee biz item üretemıyorsak nıye reçetesi var kardesm ?? .. nese bu kdr yeter inş bizi ciddiye alan olur :D
Su gelir lüle lüle
Yar gelir güle güle
Karanlık yerlerde
selam verme behlüle
Kullanıcı avatarı
bRock
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Maden Hk.

Mesaj gönderen bRock »

Kesinlikle katılıyorum..ama böyle birşeyi yapmak pek te kolay değil oyun güncellemesi olur dosyalar değişir tekrar yükleniyr falan filan ama olsn bencede
CTRL+W YAP RESİMİ GÖR xD
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Maden Hk.

Mesaj gönderen Wizards »

haklısın madene bi gidiyorum tıklım tıklım ejder üretmeye çalışıyorum bir mavi topaz 15m dediler az önce

18 mavi topaz 270m tutuyor tek başına
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön