Saygı Değer GMLER ve Oyun Yapımcılar , Pc'den iyi anlayan kısıler
Şu hataya gözünüzü sevem bir care bulun ya:S , desteke 24 saat içinde 1 yolluyorum mail ama cevap gelmıyor ? sorunumu cozemediniz ?
SORUNUMU Tekrar dile getireyim buyrun Fotoda her şey ortada ;
"Microsoft Visual C++ Runtime Library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz. Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır. Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
kasaphasan06 yazdı:enter tuşuna basılı tut bi süre sonra hızlı hızlı yapınca gidiyor tekrar güncelleme geliyor cafede oluyordu arasıra öyle düzeltiyordum
enter tsuna basıyorum oyun kapanıyor ve duzelmıyor
Mertkinqx yazdı:Saygı Değer GMLER ve Oyun Yapımcılar , Pc'den iyi anlayan kısıler
Şu hataya gözünüzü sevem bir care bulun ya:S , desteke 24 saat içinde 1 yolluyorum mail ama cevap gelmıyor ? sorunumu cozemediniz ?
SORUNUMU Tekrar dile getireyim buyrun Fotoda her şey ortada ;
birkere basmakla olmaz hızlı hızlı elini enter da tut olmazsa araya kürdan sok
Mertkinqx yazdı:
kasaphasan06 yazdı:enter tuşuna basılı tut bi süre sonra hızlı hızlı yapınca gidiyor tekrar güncelleme geliyor cafede oluyordu arasıra öyle düzeltiyordum
enter tsuna basıyorum oyun kapanıyor ve duzelmıyor