ne kesip yapıştırması ya başkalarının imzalarını almış ortadaki yazıları silmiş isim yazmış taklitçi yani hatta bi tanesini de benim imzamdan çalmış...
bende hazır kalıp şeklinde vardı isteyene isimlerini değiştirerek yada rengini deiştirerek yapıyordum arkadaşımdan aldım tüm kalıpları renklerle falan hep paintten oynadım harbidende rockpsizin imzasına benziyo hatta aynısı ama onlar hazır kalıp benlik bi durum yok yhani ben sadece renk deiştiriyorum :mrgreen:
yunus46 yazdı:bende hazır kalıp şeklinde vardı isteyene isimlerini değiştirerek yada rengini deiştirerek yapıyordum arkadaşımdan aldım tüm kalıpları renklerle falan hep paintten oynadım harbidende rockpsizin imzasına benziyo hatta aynısı ama onlar hazır kalıp benlik bi durum yok yhani ben sadece renk deiştiriyorum :mrgreen:
ne hazır kalıbı ya arkadaşım yaptı bana bu imzayı kalıptan falan da yapmadı. ben lodos muhafızını falan istedim normalde agah ashab falan vardı... :evil:
yunus46 yazdı:bende hazır kalıp şeklinde vardı isteyene isimlerini değiştirerek yada rengini deiştirerek yapıyordum arkadaşımdan aldım tüm kalıpları renklerle falan hep paintten oynadım harbidende rockpsizin imzasına benziyo hatta aynısı ama onlar hazır kalıp benlik bi durum yok yhani ben sadece renk deiştiriyorum :mrgreen:
ne hazır kalıbı ya arkadaşım yaptı bana bu imzayı kalıptan falan da yapmadı. ben lodos muhafızını falan istedim normalde agah ashab falan vardı... :evil:
sana ben yaptım demedimki bana bu kalıpları arkadaşım verdi dedim ne uzatıyorsunki seninkiyle aynı diye kalıptı bunları aldığımda ortası boştu kalıp dediğim o anladınmı uzatmaya gerek yok yhani seninkiyle aynı olabilir ne varki bunda uzatacak