Evet arkadaşlar bugün oyunda Chammur Bladeee ve Yorqun tılsım sunucusunda 4 yıldır oynadıklarını iddia ettiler bunun üzerine benimde iddia ya girmişlerdir.İddia tam olarak şöyledir.Eğer tılsım 2 yıllık ise Bladeee karakterini silicek 4 yıllık isede ben karakterimi silicektim.Ve tılsım 2 yıllıktır buyrun buda kanıtım Bladeee ve Chammur en kısa zamanda karakterlerinizi silmenizi istiyorum
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Sariyerli yazdı:Keşke o sırada oyunda olsaydım ya Tılsım 4 yıllık demek vay anasını
Oyun daha 4 yıllık yeni oldu 2006 dan beri
Bide Chammur 3.5 yıldır sunucudayım diyor utanmadan yarım saat savundu bana buyurun kanıtı Bladeee adamlık taslıyordun adamsan şimdi silersin çarını al sana KANIT ! Ben sizin gibi kanıtsız sallayarak dalga geçmedim ordan burdan duyarak konuşmadım 2 yıllık sunucuda 3.5 yıldır oynuyormuş valla helal olsun !!!
Raiders of Anatolia
ycezik95 yazdı:sana diyorumki benim 2 sene once carım calındı hala laf ediyorsun. Git sor eskilere kac sene once acıldı bu sunucu. git sor.
Sana inanmıyorum ikv sitesinden 2008 de açıldığına dair foto aldım hala inkar ediyorsun yuh yahu yuh ! Hala 3.5 senedir bu sunucuda olduğunu mu savunacaksın bu saatten sonra yapma eski deme bana al sana foto kanıt komik duruma düşme.Kanıtsız o kadar çok dalga geçtiniz laf ettiniz ki oyunu bırakmayı bile düşündüm yeter artık hala inkar etme senin söylediğin adamamı inanıcaz siteden alınmış fotoğrafa mı Ramazan Ayındayız Foto önünde hala inkar etme bari !!!
Raiders of Anatolia
şu oyuna başladıgımda yıl 2007 nin 8 inci ayıy dı ben 8.sınfa gidiyordum ve okullar kapanmak üzereydi.
şimdi lise 4 üm ve açılmak üzere.
2007 de 31 kasımda çekilmiş bir foto işte size kanıt .eski forma girebilseydim ordan kanıtın en büyügünü cıkarırdım fakat eski forma girmiyor bir türlü.