ARKADAŞLAR YENİ YILDA İKV DEN NELER BEKLERSİNİZ??
ARKADAŞLAR YENİ YILDA İKV DEN NELER BEKLERSİNİZ??
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BURAYA YENİ YILDA İKV'DEN NELER BEKLEDİĞİNİZİ NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ARKADAŞLAR YENİ YILDA İKV DEN NELER BEKLERSİNİZ??
Öncelıkle KUFURSUZ WE BIRLIK OLUNMASI VE DAHA SONRA KP PARALARININ ARTTIRILMASINI VE PARA KAZANMANIN İPUÇLARI :d
FirstLady

- princeofmelkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba;
İkv Yönetiminden yeni yılda beklediğim şeyler; Hidra Paketi,Yeni bölgeler,Lonca Sistemi Ve Arkadaş Listesi Kapasitesi Banka kasası gibi 2 bölümden oluşması ben bunları merakla bekliyorum.Ama ne zaman gelecek onuda merak ediyorum.Gelmemesi sayesinde ikv biraz sıkmaya başladı.Zaten çoğu oyuncu okuldan dolayı az giriyor ve oyundan sıkılıyor bu yeniliklerin gelmesi sayesinde ikv daha da merak edilen sevilen bir oyun olacaktır buna eminim.
Saygılar .
İkv Yönetiminden yeni yılda beklediğim şeyler; Hidra Paketi,Yeni bölgeler,Lonca Sistemi Ve Arkadaş Listesi Kapasitesi Banka kasası gibi 2 bölümden oluşması ben bunları merakla bekliyorum.Ama ne zaman gelecek onuda merak ediyorum.Gelmemesi sayesinde ikv biraz sıkmaya başladı.Zaten çoğu oyuncu okuldan dolayı az giriyor ve oyundan sıkılıyor bu yeniliklerin gelmesi sayesinde ikv daha da merak edilen sevilen bir oyun olacaktır buna eminim.
Saygılar .
Reader
İtem İtem İtem
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
banımın açılmasını 2yıl kaldı tam
adamın küür fotosunu koydum yasakmış meğer 3 yıl ban :S