Atılan vs'nin sonucu 2*0 Kuzeyxasker'in lehinedir.
Oysa ki şu zamanlar genel olarak internet probleminin patlak vermesi bu vs'nin önüne geçti.
Bunu Kuzeyxasker'e söylediğimde bahane uydurma demişti.Ben de olsam aynı şeyi demekten kaçınmazdım.
2. fotoğraf Can arkadaşımın dediği gibi bazı şeyleri ortaya çıkarmış
Sor bakalım tüm '' Meran '' ahalisine ! Kime ecel ürettim diye artistlenmişim ?
Son olarakta seni bir kez daha vs'ye davet ediyorum ama tek başına ve kendi eşyalarınla.
Kuzeyxsanalcı sana sesleniyorum.Şu adamına edeb ve kişilik sahibi olmayı öğret.
Bende fotoğraf koymak zorunda kalmayayım.
megaların genel cevabı herkese karşı bi kozu var göstermeye gelince fıs ikinci fotoda noldu ne bitti bilmem ilk fotoda herşey gayet net 80 canla adam kesmiş fazla söze grk yok bence
MORDuMan yazdı:megaların genel cevabı herkese karşı bi kozu var göstermeye gelince fıs ikinci fotoda noldu ne bitti bilmem ilk fotoda herşey gayet net 80 canla adam kesmiş fazla söze grk yok bence
oturduktan sonra foto yu çekemez mi ve 80 can gibi bi fark senin aklın alıo mu _?
MORDuMan yazdı:megaların genel cevabı herkese karşı bi kozu var göstermeye gelince fıs ikinci fotoda noldu ne bitti bilmem ilk fotoda herşey gayet net 80 canla adam kesmiş fazla söze grk yok bence
oturduktan sonra foto yu çekemez mi ve 80 can gibi bi fark senin aklın alıo mu _?
oda doru tabi bi anlık dalgınlık oturdunu görmemişim
oda doru tabi bi anlık dalgınlık oturdunu görmemişim
ama oturdukdan 15 snde kaç can dolabilirki vsde ölen bri 10 dkda kalkmaz 15 sn dolar dolmaz kalkar bunuda göz önünde bulundurursak en az 50 canla vsyi kazanmış demi ? xD