İKV HATA VERİRMİ?
İKV HATA VERİRMİ?
İKV daha önceden bilgisayarımda vardı. İstanbul_kur3.0 yazıyordu.Sonra gücelleme gelince oyun açılmadı tabi.Sonra internet cafede oynadım.Şimdi tekrar indirmeye karar verdim. Sınayıcıyı indir diyorum çalıtır deyince açılmıyordu.Farklı çalıştırdan açtım uygun dedi.Oyun hata verir mi?
Re: İKV HATA VERİRMİ?
Lütfen yardım o kadar kişi görüntülüyor bir cevap yok.
Oyunu sildim oyunla ilgili birşey yok ama sınayıcı neden açılmadı şaşırdım doğrusu?
Ya bi mesaj yazacaksınız o kadar saçma postunuzun yanında yararlı bir şey olsun. :evil:
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Uygun dediyse indir kardeşim neyi bekliyorsun
Ben zaten bir kere ikv indirdiğimde önce setup açılmadı sonra pcyi kapatıp tekrar açtıktan sonra açıldı pcdeki yoğunluktan dolayı açılmıyor olabilir yani 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
İndireyim hata vermez inş.
İKV'de bazı şeyler çok karışık. Şifacı karakterim var yeteneklere nasıl vereceğimi soruyorum herkesten farklı cevap karışık şeyler söylüyorlar. :|
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
sınayıcı uygun dediyse büyük ihtimalle sorun çıkmaz.oyunu orbit , idm , flashget gibi yardımcı indirici programlar ile indir ki sorun olmasın.şifacı konusundada ruh kalkanı zehirleme şifalama ve bilgisi kasılmana yardımcı olacaktır.Hasar veren ve hasarını azaltan yetenekleri kullan seviye yükselene kadar
Her şeyi bir anda öğrenemezsin. İKV geniş bir oyun evrenine sahiptir. Yetenekler konusunda ise ORHANBEY arkadaşımızın dediğini yap şimdilik. Zamanla oyunu öğrenirsin merak etme.takiona yazdı:İKV'de bazı şeyler çok karışık. Şifacı karakterim var yeteneklere nasıl vereceğimi soruyorum herkesten farklı cevap karışık şeyler söylüyorlar. :|
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar