Lathander bi bakar mısın?yöneticiler yardım acil!!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Lathander bi bakar mısın?yöneticiler yardım acil!!!

Mesaj gönderen rpgxgokhan »

Arkadaşım sobe hesabıma aktarım yaptım ben çrlarımı ama baktım ki gene geri almışsınız bide 2012 ye kadar banlamışsınız böyle saçmalık olur mu ya sorun düzelmiş fakat ne bilgi var ne bişi var! Allah aşkına bi el at ya! banladın çarları bastın gittin düzeldi sorun işte banlamak size zevk mi veriyor ya! az empati kurun! ve acilende cevap istiyorum ben bu kadar emek verip sizlere ulaşmaya çalışıyorsam sizlerde müşteriye saygı göstermek zorundasınız! Destekle iletişime geçtim yazacaklarım sığmıyor bu yüzden açıklayıcı bişide yazamıyorum! ban atmışsınız bari ufak atsaydınız 2012 ye kadar ban mı olurmuş? sizlere şikayet bildirdik anlamadınız hangi dilden anlarsınız bilmem! ama bana yetkililerle görüşeceğim bir adres verin! bu iş burada olmayacak anlaşılan! Böyle saçmalıkta olmaz ya! insanı bildireceğinede bildirdiğinede pişman ediyorsunuz! ve sen bana dedinki bunu bana şikayet bildirimi için demedin! o zaman ne için dedim? hava mı atmak için sizin yaptığınız oyunda ben nasıl hava atabilirim? bende diğerleri gibi müşteriyim ve ben bu bildirimide daha önce yaptım! eski forumdaki tüm konulara göz atarsanız anlarsınız! ve sana şunuda söylüyorum ben onu şikayet için yapmamış olsam kesinlikle ban yiyeceğimi bilmem mi? ordan anla işte şikayet bildirimi için yaptım! öyle olmasa salak değilim ben banlancağını bilirim!

Bi işi yapacaksanız ya adam gibi yapın yada hiç yapmayın! İnsan zaten böyle olmalıdır yemek yiyceksende en lezetlisini yiycen yada aç kal daha iyi! Ve sizlere şunu diyorum! şu oyun dünyasında bir iş yapıyor ve bir yerlere geliyorsanız bu kadar oyuncunun hakkını verin! Yada ilgilenemem diyorsanız bırakın bu dünyayı hiç uğraşmayın! Ve hesabımı banladıysanızda emeklerimin karşılığını vermelisiniz! sonuçta 3 senelik oyuncuyum ben! Haksız mıyım? ancak oyunda yakalarsak açıklama var yoksa oraya mail at buraya mail at diyip duruonuz! dediğim gibi yapacaksanız adam gibi yapın yada hiç yapmayın! Bu sözlerim sizlere bazı şeyleri anlatmış olmalıdır! mesela oyuncuların ne kadar şikayetçi olduğu gibi! Acil ilgi lütfen! Başta gördüğüm kadro olarak Lathander ve Erdoğan sizlerden bu konu hakkında çözüm bekliyorum tabi diğer yöneticilerdende! Saygılarımla! <<<DOST ACI SÖYLER!
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Lathander bi bakar mısın?yöneticiler yardım acil!!!

Lütfen cevap yazın!
Kullanıcı avatarı
rpgxgokhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Desteğe attığım mail sonucunda hesabımın açıldığını bildirdiler! Teşekkürler!!!
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Boşu boşuna ban lama yapılmaz. Demek yapmıssın Bi Hata banlamıslar. Burada konu açmanın sana bi fayrasıda olmaz. Tek yapacagın İkv Destek Bölümüne derdini anlatacaksın. Adam akıllı açıklama yapmazsan Geri dönmezler büyük ihtimal şimdiden söyleyim
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön