:::::::ÖNEMLİ DUYURU İÇERİ::::::::::

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:::::::ÖNEMLİ DUYURU İÇERİ::::::::::

Mesaj gönderen Effairenclik »

[align=center]Merhaba Arkadaşlar son günlerde gerek oyun ve gerek resmı forumda yayılan hedıye verme gözlük verme siteleri malum coğaldı örnek bir resim koyacağım bu gibi sitelere sakın İNANMAYINIZ hepsi fake şifre çalma siteleridir sizleri uyarmak istedim bilen bilmeyenleri uyarsın....[/align]

[align=center]Buyrun bir Resim siteye girnce gülmekten yarıldım 30 bin kılan parası veriyor hemde gözlük veriyor gözlük daha pahalı ve daha cok kp ile laınıyor ki + siteyi kuran zeki varlık yaratık şahsiyetsiz her kelimenın başını dahi kück yazmış o kadar akılsız bir varlık kurmuş ki Malesef en dandık kurduğu halde bile oyuna yeni başlayan kardeşlerimiz bu gibi söylemlere inanıyor...... gelelim resime...[/align]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Eczaneci
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: :::::::ÖNEMLİ DUYURU İÇERİ::::::::::

Mesaj gönderen Eczaneci »

Beyler bayanlar bir bilmenizi istediğim sitede( www.ikvciyiz.blogcu.com) bu sitede de üyelk ve şifre istiyo aman dikkat ! :!:
AtabeyxEcZaNeCi
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Effairenclik yazdı:[align=center]Merhaba Arkadaşlar son günlerde gerek oyun ve gerek resmı forumda yayılan hedıye verme gözlük verme siteleri malum coğaldı örnek bir resim koyacağım bu gibi sitelere sakın İNANMAYINIZ hepsi fake şifre çalma siteleridir sizleri uyarmak istedim bilen bilmeyenleri uyarsın....[/align]

[align=center]Buyrun bir Resim siteye girnce gülmekten yarıldım 30 bin kılan parası veriyor hemde gözlük veriyor gözlük daha pahalı ve daha cok kp ile laınıyor ki + siteyi kuran zeki varlık yaratık şahsiyetsiz her kelimenın başını dahi kück yazmış o kadar akılsız bir varlık kurmuş ki Malesef en dandık kurduğu halde bile oyuna yeni başlayan kardeşlerimiz bu gibi söylemlere inanıyor...... gelelim resime...[/align]

Resim
Bir kere aklı fikri ve oyunda biraz zaman geçirmiş insan bu sitelerin fake olduguna inanır ama bazı arkadaşlarımız saflıklarından dolayı inanıyor :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

sizlere önerim, en kralı bile olsa ikv fan sitelerinin hiç birine üye olmamanız. resmi forumumuz bile keylogger ile donatılmışken, fan sitelerinin neresine güvenelim acaba.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Bluekinq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Bluekinq »

Saolun Duyurular İçin ;)
Kalbim akta pakta desen yüzünden yansır pisliğin .. !!

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Selamlar,

Bu kişiler, bu işler için harcamış oldukları zamanları ve yetenekleri doğru şeyler için harcasalar çok daha iyi yerlere gelirken etraflarında bir fayda sağlayabilirler. Ne yazık ki gündelik, kendileri için hiçir faydası olmaması bir tarafa çevrelerine zarar vermekteler.

Hile yalanı altında verilen ve oyuncularımızın üyelik bilgilerini çalmaya yönelik hazırlanan bu sayfaları takip edip yasal bildirimlerimi ve haklarımızı kendilerine iletmekteyiz. Sizlerde bu tarz dosya paylaşımı yada sahta giriş sayfalarını bize form aracılığı ile iletiniz.

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

bilgelendirme için teşekkürler!

ne yazıkkı çoğu kişi bu insanlara güveniyor :S

bir GM demişti; karakter çalmak ile cüzdan çalmak arasında hiçbir fark yoktur

inş. bu kişi ve kişiler cezalarını en kısa sürede bulurlar
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Rapid yazdı:sizlere önerim, en kralı bile olsa ikv fan sitelerinin hiç birine üye olmamanız. resmi forumumuz bile keylogger ile donatılmışken, fan sitelerinin neresine güvenelim acaba.

Bazı fan siteleri çok güvenli dsotum denetim altında olan siteler var
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

vallha keylogger olsun bu siteler olsun çok tuzak var biraz acık göz olmak lazım ;)
<)
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Effairenclik yazdı:
Rapid yazdı:sizlere önerim, en kralı bile olsa ikv fan sitelerinin hiç birine üye olmamanız. resmi forumumuz bile keylogger ile donatılmışken, fan sitelerinin neresine güvenelim acaba.

Bazı fan siteleri çok güvenli dsotum denetim altında olan siteler var
örneğin kendi ikv bloğum var!

sitede her türlü uyarı vardır!

İstanbuloyun Fan Bloğunda hiçbir şekilde İKV ile ilgili program, oyun hilesi,hack yöntemi bulunmamaktadır

ve bloğumu çoğu kişi takip ediyor sizde güvenle takip edebilirsiniz takip etmenizde şart değil çünkü ben kimseye para gözlük klan parası vb vermiyorum :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön