yazıklar olsn

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
wantedxkaan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

yazıklar olsn

Mesaj gönderen wantedxkaan »

arkdaslar.ben kaan.yani mecxkatil//katilxazrail//neşter adlı carların sahibiyim.loncadan cktım ve carımı lodos yptm.mecx carımı.ama carımı caldılar.bunu ypanın sdat oldgnu biliorm.ben bu oyuna emeklerimi verdm.bu oyun için herseymi verdm.ama serefsz sedat gene ypacagını yptı.bnca emeklere yazık deil mi.bnce yazık.sedat bu burda kalmaz.bir gün snn basına da böle birşey gelirse aklna ilk ben geleym.
Kullanıcı avatarı
asillsoylu
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: yazıklar olsn

Mesaj gönderen asillsoylu »

öncelikle geçmiş olsun bilader ....çharının çalan kişinin sedat olduğunu yazıyosun oyunda sedat isminde bir kaç kişi daha var ve benim ismimde sedat .... ve sedat isimlerini zan altında bırakıyorsun en azından daha açıklayıcı yazabilirsin o kişinin oyundaki çhar isimleriyle yazarsan daha açıklayıcı olur ...tekrar geçmiş olsun inş alırsın ..
Resim

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
wantedxkaan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

eyw kardesm sağolasın.sedat yani mecxsonkezxb.onun caldgna adım gbi eminim.mecxlerden ckmıstm ve lodos olmustum.kardesm bugun oyuna grmiş bnm carımdan ona carı sil demiş.kardesm de hyr demiş itiraz etmiş.doğal olarak cnkü o carı aksarken cok ugrastm.zamanım yktu işten erken ckıodm o carı kastgm zmanlarda.yemeğimi ymiodm o carları kasıodm.ama böle serefszler var işte.allah kmsnn basna böle birşey vermesn
Kullanıcı avatarı
jethroxtull
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jethroxtull »

geçmiş olsun kanka demekki kara listemde bir tek tk'ler değil mec'lerde var !
HER SUNUCUYA BİR JETHRO GEREK.
Kullanıcı avatarı
Tayfunx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tayfunx »

wantedxkaan yazdı:arkdaslar.ben kaan.yani mecxkatil//katilxazrail//neşter adlı carların sahibiyim.loncadan cktım ve carımı lodos yptm.mecx carımı.ama carımı caldılar.bunu ypanın sdat oldgnu biliorm.ben bu oyuna emeklerimi verdm.bu oyun için herseymi verdm.ama serefsz sedat gene ypacagını yptı.bnca emeklere yazık deil mi.bnce yazık.sedat bu burda kalmaz.bir gün snn basına da böle birşey gelirse aklna ilk ben geleym.

Geçmiş olsun
Tayfunn * Lifeless * Tayfunnxbüyü

Ultraxreis'le alakam yoktur.

Her buyuk adamdir,ama her adam büyük degildir..
wantedxkaan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

tayfunn ne dmk istedn =? söledklermi aynısı yazark.bu arada saolasın jethro

“Genel Sohbet” sayfasına dön