ARKADASLAR DÜN GECE OYUNDAYDM Bİİ KAC SAAT OYNAYIP CIKTM SADECE MADEN CKTM HERHANGİ Bİ KİŞİYE PM BİLE ATMADIM AMA BU GÜN GİRİNCE CARIMDAKİ TÜM KARAKTERLER SUSUTURULMUS 3 GÜNDÜR GİRMEDİM KARAKTER BİLE SUSTURULMUS GM LERDEN Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM EN AZINDAN NDN SUSTURULDUMU BLMEK İSTİYRM
LONCAMDAN VE TÜM ARKADASLARIMDAN ŞMDİDEN ÖZÜR DİLİORM PM LERİNİZE CEVAP VERMESSEM KUSURA BAKMAYIN
BUNE YHA Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
BUNE YHA Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: BUNE YHA Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM
Madenin üzerinde isenz biride foto almışsa ondan oalbilirgoksenin yazdı:ARKADASLAR DÜN GECE OYUNDAYDM Bİİ KAC SAAT OYNAYIP CIKTM SADECE MADEN CKTM HERHANGİ Bİ KİŞİYE PM BİLE ATMADIM AMA BU GÜN GİRİNCE CARIMDAKİ TÜM KARAKTERLER SUSUTURULMUS 3 GÜNDÜR GİRMEDİM KARAKTER BİLE SUSTURULMUS GM LERDEN Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM EN AZINDAN NDN SUSTURULDUMU BLMEK İSTİYRM
LONCAMDAN VE TÜM ARKADASLARIMDAN ŞMDİDEN ÖZÜR DİLİORM PM LERİNİZE CEVAP VERMESSEM KUSURA BAKMAYIN
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı

hayır maden üzerinde diildim e.ö de o maden bu maden kosup cekiodum canım sıkıldığı için yani bi maden henüz cıkmamıssa ayrılıp baska madene kosuodm kısacası hç oturmadım bileTURKIYEIMPARATOR yazdı:Madenin üzerinde isenz biride foto almışsa ondan oalbilirgoksenin yazdı:ARKADASLAR DÜN GECE OYUNDAYDM Bİİ KAC SAAT OYNAYIP CIKTM SADECE MADEN CKTM HERHANGİ Bİ KİŞİYE PM BİLE ATMADIM AMA BU GÜN GİRİNCE CARIMDAKİ TÜM KARAKTERLER SUSUTURULMUS 3 GÜNDÜR GİRMEDİM KARAKTER BİLE SUSTURULMUS GM LERDEN Bİ ACIKLAMA BEKLİYORM EN AZINDAN NDN SUSTURULDUMU BLMEK İSTİYRM
ilgin için tskler

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
adresinden başvurunuz.
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
adresinden başvurunuz.
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı

Nocomment yazdı:Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
adresinden başvurunuz.
cevap olarak yolladım ama cevap gelmedi hala

kardeş benim savaşçımında olmuştu ceza itiraz yaptım 2 günde düzelttiler
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı

dahaka12 yazdı:kardeş benim savaşçımında olmuştu ceza itiraz yaptım 2 günde düzelttiler
bnmkindede 2 gün dio yarın susuturulması kalkıckıs