Bazı Konular açıldı arkadaşlar kenan junon kesimi wb gurup bölgelerine ejdersiz adam almıyorlar bu haksızlık kadim kesilmior ozaman ejdersizle ne olacak ve saatlerce bir gurup bölgesine 5 saat harcamak gözleri acayip bozar bu oyunda 1 mavi topaz için gözler körmü olsun oyunda çok online olmadan oyun olmuyor 3 saat oyna 3 saati geçip 5 dk geçince 3 saat boşa gidiyor yaratık guruplarının azalması gurup bölgelerinde çok iyi olur çünkü herkez pc başında okadar oturamaz sağlık açısındanda iyi olmaz okulu olanlar ne yapacak burada herkez eşit insan işi çok olanlar ne yapacak plus paket zaten alınıyor ama oyunun 20 saat oynayarak becerili olmaktan çıkmalı bu vakit azalmalı şimdi biri diyecek ben 2 saat oynuom tek çekiş saf çekiom bu adamlık değildir erkekse sabahlıyacak madende öle sonradan gelmek hırsızlıktır resmen
İnsanları Küçümsemenizi anlıyamıyorum sonuçta bir oyun bu = işini bırak bakkala gitme sigaranı içme yemek yeme gurup bölgeleri heyecan onca vakit vereyim birkereden bişi olmaz zar zor bu işi yapma olmıyan vaktini harcama Ve Centi kes=Madalya Saçmalığa bak bir kişi 5 saatte gözlerini sağlını tehlikeye atıyorsa o kişiye afedersin full şahaeser düşmeli oyun bukadar değerlimi gözlerden değerlimi ?
Ve şunu tekrar söylüyorum madem oyun şansa bağlı biz okul zamanı oymanayıp yazın 20 saat oynuyorus hala karşılığını alamıyorus 29 level zamanında full selim bey oluyorum bu 39 da gidiyor Full buz merlin oluyorum bu 49 da gidiyor Ve bilge çevro oluyorum şimdi kasmayı bilmiyen 2 adamı tanıyan hemen gurup bölgelerine şahaeser bunlar satılmıor oyunda para yazan şey ne işe yarıyor ticaret canlanmalı ejder üreticem ben şahaeserleri satıp para kazanmam lasım Bu oyun gta değil tek başına oynamıyorsun sonuçta diğer kişilerle etkinleşmek lasım oyunda item düşürmek bitti şimdi bir yücelen halit kolye çok zor düşer değilmi eskiden düşürdün 1 ay da 80 m ye sat şimdi 2 mavi topaz parası etmiyor..
Mavi Topaz Çekmenin oyuncu artışını ve gıcık oyunculara bağlıyorum Mavi topaza hiç bir şekilde güncelleme gelmedi zor çıkmıyor fakat okadar kalabalığa göre çok az Hidralar gelmeden önce topaz bomboştu o zamanda alıp mavi kaya üretip zırh düşürenleri alkışlamakmı yoksa şuan bugün veya bu aralar 2 mavi topazı çekmeyi alkışlamakmı?
Ve İnsan Ayrımı Plus paket sorunu Belki Adam köylü bir ortamda yaşıo belki çocuk evinde pcsi war ailesi plusa izin wermior Ayrıma bak bir gurup bölgesinde 40 bin düşüor plus pakette yazmıyor ama şu özelliği unutmayın plussuz biri para kasamaz neden?
ben çantamı doldurdumda 250 bin kazanıyorum rahatça yarım saatte 1 m kasıom plussuz bu 90 bin felan oluyor 10 bin ölmek 10 bin örse gidiyor zorlanmalar insan oyundan zevk alamıyor daha oz oynuyor sıkılıyor
Ben Günde 3m kasıyorum 1 ayda 90 m oluyor
plussuzun 30 m kastını düz hesaptan kmse bana sölemesin yok 3 te bir kmse bana ayda 30 m kasıor demesin çünkü torba çıqması ihtimali 3 kat az buda ayda 10 mye gelior örs parası günlük en az 200bin giderken bizde 20 bin gidiyor dielimki 5m buna kazancı kalıor 40 bin gurup bölgelerinde gidiyor
Ve plussuzlar bu oyunu oynamasın neden
Klan parası kasılmıyor kp kasmak karizma hemen bitiyor Kp gelmiyor bütün bunların üstüne bu oyunda mutlu olmak iyice zor oluyor Bölgeden item satamıyor iftiraya uğruyor
Hiç İtem düşüremiyor Sohbet ve çevre kuramıyor ve bu oyunda fark edin plussuz adı bilinen junon kkesen ws 39 da kkomet merln full olan kuklacıda olmadı diğer serverlerdede olucağını sanmıyorum hiç kmse plussuz birinin ismini geçmedi bile .. yazık yazık oyun nerelere gidiyor.
Oyunun Kolaylaşması değilde..
Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun Kolaylaşması değilde..
Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN