FORUM KİRLİLİGİ
FORUM KİRLİLİGİ
s.a ,arkadaşlar kaç gündür şöyle formu bi gezim dedim inanın ne kadar boş konu varsa hepsini arzlar açmış lodosların fazla forma ugradıgı yok neden? demekki boş işlerle ugraşmıyorlarmı acaba aklıma şöyle bişe geldi kesilen arz karizma bittiginde solugu burda forumda,alıyor onu bunu karalamayla, ıvır, zıvır, yazmayla geçiriyor? burdanda hızını alamayan geri girip bölgeden cırcır ötüyor toplasan kıralının yaş sınırı 16 dır kendinden 1 yaş küçügü birine bebe der velet der ulan olm senin yaşın kaçki bu kelimeleri üretiyon diyecem oki bu oyundur ananız bacınız degersizse kendinize sövdürecek şeyler yaptırmayın son 3 gündür millede sövdürtmek için elinden geleni sarfeden şifa arzlarda neydi adı vitaminsizin adam oyundan çok bölgeye millede yazmakla reklam amaçlı ugraşıp duruyor yazık yazık NEYSE İYİ FORUMLAR
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FORUM KİRLİLİGİ
sana ne oldu karizma mı sıfırlandı da gelmişsin böyle bir konu açıyorsun
amaç forum kirliliğiyse yaşasın 23 nisan
bir varmış bir yokmuşum
LAF olsun diye laf konuşma böyle konu açmam neden ZORUNA GİTTi?PROF yazdı:sana ne oldu karizma mı sıfırlandı da gelmişsin böyle bir konu açıyorsunamaç forum kirliliğiyse yaşasın 23 nisan
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
benim neyin zoruma gideceğini anlayabilecek akıl yaşına erişmediğin için bu durumunu normal karşılıyorum. kimsesiz öksüz ve yetim olmanın sana verdiği acıyı ben anlayamam ancak alamadığın ahlak ve aile terbiyesi, baba şefkatini benim vermemi bekleme. eğer laf olsun diye konuşursam ki konuşuyorum anlayamayacağın cümleler kurmaya özen gösteririm. bayramlık konusuna gelirsek bizim buralarda İstanbul'da her gün şık ve bakımlı giyiniyoruz. köylü milletin efendisidir ancak senin gibi cahili pek hoşuma gitmiyor. sözlerime burada son verirken benimle muhattap olabilmek için büyümeni bekleyemeyeceğim için bu istisnai yorumun son olduğunu belirtmek istiyorum. iyi forumlar. 
bir varmış bir yokmuşum
sen aklın ererde hatırlarmısın bilemem adliye önlerinde arzuhalciler olurdu:)PROF yazdı:benim neyin zoruma gideceğini anlayabilecek akıl yaşına erişmediğin için bu durumunu normal karşılıyorum. kimsesiz öksüz ve yetim olmanın sana verdiği acıyı ben anlayamam ancak alamadığın ahlak ve aile terbiyesi, baba şefkatini benim vermemi bekleme. eğer laf olsun diye konuşursam ki konuşuyorum anlayamayacağın cümleler kurmaya özen gösteririm. bayramlık konusuna gelirsek bizim buralarda İstanbul'da her gün şık ve bakımlı giyiniyoruz. köylü milletin efendisidir ancak senin gibi cahili pek hoşuma gitmiyor. sözlerime burada son verirken benimle muhattap olabilmek için büyümeni bekleyemeyeceğim için bu istisnai yorumun son olduğunu belirtmek istiyorum. iyi forumlar.
süsleme yapma rahat ol.zoruna gitti kelimesi baya zoruna gitmiş sen chat stelerine takıl birazdaha
kelime hazneni geliştiryukarıyı iyi okumamışsın tekrar tekrar oku anlayabildigin kadarını yaz
şevkate ihtiyacım olursa hayvanları tercih ederim:)cümle kurmana gelince yeterince özen göstermişsin:)
cahillik konusuna gelince yeterince cahil olan sensin acıdım bak şimdi.yaş konusuna gelince
akıl yaşta degil baştadır takıntılarından sıyrıl dilegimle kendini kasma fazla rahat ol
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
çek elini bana efektif takıl
profa #@!? baban gitti dashaklarına asıl senmiş gibi yan yat bide kasıl
karga kılavuz burnu dışkıda kendi boku yemedi gene bi kuşkuda
boş gavat kokacak lavanta
beceremiyom gerdekte gel deme bana
napzın kaç atar kilometrede 3,5sa yapma bana felsefe
küçük emrah rolü yapma caddede selpak satma
çakall,bana laf atacak adam, adam olsun :ugeek:
bir varmış bir yokmuşum
[color=#BFBFFF]yaşa başa basıyorsun iki dakka belli ettin kendiniPROF yazdı:çek elini bana efektif takıl
kasma evlat kendini otur başına rahatla küfür etmek marifet olsaydı en iyi ben ederdim[/color]
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
ruhsatlı yapıyorsun ya o işi onun için adın yazmıyor dimi 
bir varmış bir yokmuşum
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Formda lodos sayısı az olduqundan kaynaklanıyo olabilirmi
Ayrıca git lodos klanına bak görürsün ıvır zıvırları
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
ARZ lara Çocuk DiYen Arkım SEN şuRaya Bi char ismi falan yaZ. Ne bilim yaşını yaz bi şeYler yapta senide Tanıyalım baqalım kımsın. TotoN o kaDar Büyükmüde Öle laf ediYorsun.
TEK TABANCA