Bunlar çeregii bunlar ölmeyii yediremiyor ve yediremedikleri için ortaya laf atıyorlar... Tufan cnm fazla kaşınma sen burda yaş konusmuyor karakter konusuyor ölmeyi yediremiyorsan klandan cıkacan avratlar gibi laf kalabalığı yapmıyacaksın Hewal eger ws isdiyorsan buyur gel atalım agzın konusmasın karakterin konussun biraz Tufan 100m sine ws diyorsun pirnt katmısın orda 200bin para var sen hayatında gördünmükü 100m yi 100m sine ws diyon + kendi çarın degil arkadaşın çarıyla ws diyon kendii çarına geç
Bide unutmadan söleyim kardeşim 10 yasında ve senle onun arasında 4 yas var daha bıdı bıdı edmiyecen sen kak gid baban gelsin
Ben Survey yalan sölemiyorumm yani bayaa ezilen arzlar bunlar bunlar ölmeyii yediremiyorlar 2 kişiyide katmayı unuttum
Msty
MAHKUMII
Bunalrdı galibaaa adam olan karakter konusdurur başı TUFAN Çekiyor ölmeyi yediremiyorr ..TUFAN.. 200BİN paran var lazım oldumu söle para verem sana :) hahaha :twisted:
fotoğrafların konuştuğu konuda gördü herkes neyin ne olduğunu. burda kalkıp da karakter dersi vermeye kalkmayın. sizin karakteriniz 49lvl gerçekle oyunu karıştırmayın.
PROF yazdı:fotoğrafların konuştuğu konuda gördü herkes neyin ne olduğunu. burda kalkıp da karakter dersi vermeye kalkmayın. sizin karakteriniz 49lvl gerçekle oyunu karıştırmayın.
Evet oyunda karakteri 49 lvl ama reelde 1 lvl alamamış daha
Zaten bunu geçen gün ezdim banka arkasında en son bıraktığımda ağlıyodu
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
herhalde bunun beyninin yüzde 90'ı su toplamş içinde balıklar yüzüyo Allah'ın çamyarması
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
[Dailymotion][Dailymotion]Belli Starlet hepinizin canını yakmıs eii olmusda ben arzları yazdım intikam lodoslarıda sen yaz görek sana yazma diyen olmadı evet bu oyunda karakter konuscak avratlar gibi siz konusmuyacaksınız kimse bu oyunugerçek görmüyor sunu söleyecem sadece ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN ...
(FARK SU SİZ EZİLMEYE MUHTAÇSINIZ) EZİLDİYSEN KLANDAN ÇIKCAN [/Dailymotion]