Sunucuklar silinse herkez 0dan başlasa
- 0ttopsylancet
- İskele Babası

Sunucuklar silinse herkez 0dan başlasa
ne guzel olurdu kımsede bısı olmzdı herkez dostluk ve beraberlıkı orenırdı saygı nedır onu orenırdı ama ole bırsey olursa 70 bın oyuncudan 35 bnı kalırdı

SANCAK SUNUCUSU
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
M.KEMAL ATATÜRK

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucuklar silinse herkez 0dan başlasa
ne yalan söliyim bence güzel olurdu aslında ikv nin 29 ve 39 lvl gibi pvp leri çıksa güzel olur 
http://bit.ly/qM7njk
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
0ttopsylancet yazdı:ne guzel olurdu kımsede bısı olmzdı herkez dostluk ve beraberlıkı orenırdı saygı nedır onu orenırdı ama ole bırsey olursa 70 bın oyuncudan 35 bnı kalırdı
sen ne kadar zekisin oğlum seni nasıl keşfedememişler valla sana hak veriyorum 3.5 yıllık emeği 2 günlük oyuncunun biri istedi diye silcekler demi binlerce oyuncu var betadan beri oynayan uğraşan emek veren emekleriyle birçoğunun önünde olan; sonradan başlamış ama yine emekleriyle onları yakalamış insanlar var sen diyosun ki hepsini silelim :!: :!: :!:
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
çok istiyorsan aç 1 level hesap kas seni tutan yok 
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
silinsin demiyorum ama bence 29 39 gibi serverlar yapılmalı
http://bit.ly/qM7njk
PvP SeRVeR IstıYoRuZ xD Sadece savaşçaz ya yapçak aranızda ne adamlar vardırda yapmıonus yapında qırelım
Saheserler epeler gazablar nadıdeler bılmem ne hepsı NPC'lerde satılsa xD
Saheserler epeler gazablar nadıdeler bılmem ne hepsı NPC'lerde satılsa xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- 0ttopsylancet
- İskele Babası

1EngiN1 yazdı:0ttopsylancet yazdı:ne guzel olurdu kımsede bısı olmzdı herkez dostluk ve beraberlıkı orenırdı saygı nedır onu orenırdı ama ole bırsey olursa 70 bın oyuncudan 35 bnı kalırdı
sen ne kadar zekisin oğlum seni nasıl keşfedememişler valla sana hak veriyorum 3.5 yıllık emeği 2 günlük oyuncunun biri istedi diye silcekler demi binlerce oyuncu var betadan beri oynayan uğraşan emek veren emekleriyle birçoğunun önünde olan; sonradan başlamış ama yine emekleriyle onları yakalamış insanlar var sen diyosun ki hepsini silelim :!: :!: :!:
Evet ıkvnın tıpık zengın p*** ve hava atmakdan zevk alan ınsanı 2 gunluk oyuncu dıyorsun bravo sen cok zekısın

SANCAK SUNUCUSU
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
M.KEMAL ATATÜRK

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar bunu ciddiye almayın aşikar denen şaklaban sadece 
Güldürmek için doğmuşsun.Güldürerek yaşıyorsuz babamesleği seni
Güldürmek için doğmuşsun.Güldürerek yaşıyorsuz babamesleği seni
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Etol hocam haklı...1EngiN1 yazdı:0ttopsylancet yazdı:ne guzel olurdu kımsede bısı olmzdı herkez dostluk ve beraberlıkı orenırdı saygı nedır onu orenırdı ama ole bırsey olursa 70 bın oyuncudan 35 bnı kalırdı
İnsanlar o kadar emek verip şaheser üretti ve senin gibi saçma hayallere kapılan insanlar yüzünden o emeklerini çöpe atamazlar...
Kaç arkadaşımı tanıyorum günlerce sığınaklar ve migrata girerek üstünü full mor, turuncu yapan...(Zırh, ayak, ceket, takılar, pantolon, gözlük...)
Bu kişilerin emeklerine yazık...
Sırf yönetim senin yüzünden oyunu değiştirecek ha?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
heveslenmiş çocuk gitmeyin üstüne...EmirBerkKorkmaz yazdı:Etol hocam haklı...1EngiN1 yazdı:0ttopsylancet yazdı:ne guzel olurdu kımsede bısı olmzdı herkez dostluk ve beraberlıkı orenırdı saygı nedır onu orenırdı ama ole bırsey olursa 70 bın oyuncudan 35 bnı kalırdı
İnsanlar o kadar emek verip şaheser üretti ve senin gibi saçma hayallere kapılan insanlar yüzünden o emeklerini çöpe atamazlar...
Kaç arkadaşımı tanıyorum günlerce sığınaklar ve migrata girerek üstünü full mor, turuncu yapan...(Zırh, ayak, ceket, takılar, pantolon, gözlük...)
Bu kişilerin emeklerine yazık...
Sırf yönetim senin yüzünden oyunu değiştirecek ha?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!