Merhaba migratın ordaki mantarda maden çekiyordum sonra bi migratın önüne bakıyım dedim baya kişi var adını veremiyeceğim bir kişi 3 yıl öncedne beri tanırız klan savaşında durmadan küfür ederdi zaten Alpamis banladı.Oyuna bir şifacıyla devam etti onu kastım sonra pantolonu vardı makiniye gireckemiş satcaktı ben bir karakterimden peşin olarak 400 bin lira verdim diğer hesaba geçtiğimde daha çok para istedi ticarette peşin verildiyse daha zam yapılmaz vermedim sonra oda 400 binimi vermedi. Ben 400 bin lirada değildim nasıl olurda Allah'dan korkmaz dedim bugün migratın önündeydi Ashab üretmiş bana özelden büyünü getir gireceğiz filan dedi.Büyüm 46 level bunu biliyor üstümün tek item oldğunuda biliyor merandan migrata gittim, gidene kadar işte ben nasıl olurdaki senin paranı çalarım senden çaldığım parayla Ashab ürettim filan dedi,migratın önüne vardım üstünü yansıt dedi yansıttım itemsiz olsada yansıtırım sonra bu ezo olmaz filan dedi dilenci bu niye alıyoruzki dedi mal dedi bölgedende Bodyxyıkım hırsızdır dedi.Beni savunan herkezide bölgeden hırsız yaptı.Ordakiler beni tanımıyordu şuanda hırsız olarak tanıyorlar ve yasakladılar.Allah katında görüşüceğiz dediğimde gülüyor mal diyor dilenci verekte 400 bin gönderek diyor bende oyun yüzüne kimseye laf etmedim etmemde dedim bu dünya süreli süresiz yer Allah katıdır dedim ve çıktım tozlu rafları açmak istemiyorum resimler hala duruyor ama şantaj olur, bu kişiler nasıl olsa hesap vereceği için oyundaki kariyerimle neler yaparsam yapıyım bişey olamıyacağım zaten mesleğim belli Ejderi yok ezik filan dedi anlamıyorum bilgisayarı nasıl buluyorlar artık böylelerine cevap vermiyeceğim hırsız derse napıyım zaten kimseyle alışveriş yapmam insanlıklarından utansınlar keşke birgün şunlara bir okkalı tokat gibi iftira nedir öğretseler onlara öyle bir tokat hissi verseki af dileseler illaki o tokat patlayacak ama ne zaman kimse bilemez.
İyi oyunlar...
Böylelerine Bilgisayar Alıyorlar :) İbretlik Öykü
Re: Böylelerine Bilgisayar Alıyorlar :) İbretlik Öykü
Kardeşim senin suçun ki böyleleriyle arkadaşlık yapıyorsun. Ben şahsen küfürden ban yiyen bir kişiyle akrabam olsa bağlarımı koparırdım. Hiç takmasaydın keşke :?
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ne m*l olduğu zaten oyunun başından belliymiş bence takma kafana!
http://bit.ly/qM7njk
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
+1...Mushta yazdı:Kardeşim senin suçun ki böyleleriyle arkadaşlık yapıyorsun. Ben şahsen küfürden ban yiyen bir kişiyle akrabam olsa bağlarımı koparırdım. Hiç takmasaydın keşke :?
Böylelerini Allah (c.c) ıslah etsin.. :?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Yorumsuz, geçmiş olsun.EmirBerkKorkmaz yazdı:+1...Mushta yazdı:Kardeşim senin suçun ki böyleleriyle arkadaşlık yapıyorsun. Ben şahsen küfürden ban yiyen bir kişiyle akrabam olsa bağlarımı koparırdım. Hiç takmasaydın keşke :?
Böylelerini Allah (c.c) ıslah etsin.. :?
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi