Merhaba,
Forum Adı: www.ikvforum.com
Kuruluş Amacı: Kısa ve öz; İKV'ye destek vermek, İKV ile ilgili sohbetlerde ve paylaşımlarda bulunmak...
İKV'ye destek vermek isteyen ve İKV sever herkesi forumumuza bekleriz...
İKV Fan & Destek Forumu! [www.ikvforum.com]
Re: İKV Fan & Destek Forumu! [www.ikvforum.com]
Başarılar..
Merhaba,
Eski forumdan birçok yönden daha gelişmiş ve daha fazla özelliğe sahip olan yeni forumumuz hizmetinize sunulmuştur.
Eski forumda açılan konular, gönderilen mesajlar ve üyelikler tamamen silinmiştir. Yeni forumumuz ile yeni bir başlangıca adım atmış bulunmaktayız.
İKV sever herkesi forumumuza bekleriz.
Yeni forumumuzun tüm ikvforum.com camiasına hayırlı olmasını dileriz!
Eski forumdan birçok yönden daha gelişmiş ve daha fazla özelliğe sahip olan yeni forumumuz hizmetinize sunulmuştur.
Eski forumda açılan konular, gönderilen mesajlar ve üyelikler tamamen silinmiştir. Yeni forumumuz ile yeni bir başlangıca adım atmış bulunmaktayız.
İKV sever herkesi forumumuza bekleriz.
Yeni forumumuzun tüm ikvforum.com camiasına hayırlı olmasını dileriz!

Merhaba,
Üye sayımız yükseldiği taktirde forumumuzda ödüllü yarışmalar ve birçok etkinlikler yapılacaktır.
Forum ile ilgilenen ve İKV için yararlı paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımıza forum içerisindeki bölümlerde yetki verilecektir.
www.ikvforum.com
Üye sayımız yükseldiği taktirde forumumuzda ödüllü yarışmalar ve birçok etkinlikler yapılacaktır.
Forum ile ilgilenen ve İKV için yararlı paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımıza forum içerisindeki bölümlerde yetki verilecektir.
www.ikvforum.com

slm bu oyun kımın tekelinde söylylinde bilelm ne diye susturuldum yönetici 3 5 kışiyle bu oyunu yurutecekse ben niye oynuyom yanılış bişey konuşmuşsam yada kufurlu bi laf konuşnmuşsam susturunh yoksan kalandan konupşnayal kımse suturuloma ayıp cok ayıp
- VeZiRiAzAm
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü