LONCAYA GELECEK OLANLARA 49 LVL OLDUKLARINDA ZIRH DÜSERMEYE GİDİLECEK SÜREKLİ LONCANIN HEPSİNDE ZIRH OLACAK Devrimcix LONCASI YANI YENİ İTEMLER ÜRETİLECEK HERKESE YENİ İTEMLERİ DÜŞÜRMEYE GİDİLECEKDİR...
Devrimcix loncası 25 büyü 15 şifa 10 savascı alınacakdır....
Devrimcix loncası 25 büyü 15 şifa 10 savascı alınacakdır....
Devrimcix loncasına gelecek olacak 25 büyücü 15 şifacı 10 savascı üzerlerını bız düsecgız ama saglam oyunu bılenler gelsın... Büyücünün üzeri full bilge kagan modelı cevrıye sultan,azatefendı modelı cevrıye sultan,fevzi bey modeli cevrıye sultan full olacak. Şifacıya üzeri full İBNİ SİNA MODELI CEVRIYE SULTAN olacak.Şavascının üzeri full YÜCELEN HALIT GİRMEÇ VEYA YÜCELEN ARDENELLER OLACAKDIR...
LONCAYA GELECEK OLANLARA 49 LVL OLDUKLARINDA ZIRH DÜSERMEYE GİDİLECEK SÜREKLİ LONCANIN HEPSİNDE ZIRH OLACAK Devrimcix LONCASI YANI YENİ İTEMLER ÜRETİLECEK HERKESE YENİ İTEMLERİ DÜŞÜRMEYE GİDİLECEKDİR...

- 0ttopsylancet
- İskele Babası
Re: Devrimcix loncası 25 büyü 15 şifa 10 savascı alınacakdır....
Ben Gelırım kardeş Kuklacıdan
''Atatürkçüxbüyücü'' ben seve seve gelırım
''Atatürkçüxbüyücü'' ben seve seve gelırım

SANCAK SUNUCUSU
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
M.KEMAL ATATÜRK

SANCAGA GELECEKSEN VE ŞİFACI MI BÜYÜCÜMÜ SAVASCI Mİ OLACAKSIN? ONUDA BILMEM LAIZM ÜZERİNİZİ BEN DÜSECEM
BÜYÜCÜLE MI GELECEKSIN GELCEKSEN Devrimcix koy başına ama şimdi gelme az para var ama geleceksen gel elımden gelını yaparım...