Büyücüdeki Haksızlık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Büyücüdeki Haksızlık

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Bu konuyu açarken büyücüdeki haksızlığa değinmek istedim.

1- Savaşçı tutmaya 15 verip zihin tutulması attığına büyücü yerde.Bu çok büyük bir haksızlık.Yani büyücü itemi ne olursa olsun yüzde 30 yerde..
2-Büyücümle gidiyorum karşıma savaşçı çıkıyor tutma atıyor kutub açıyorum.Deparlıyor zihin atıyorum.Tutmanın süresi 30sn 15 sn zihinden 10sn kutuptan kaznıyr 5sn kaldı geriye 5sn dayanıyor yada sarsılmaz açıyor yeniden tutma büyücü yerde bu nasıl bir haksızlık madem öyle tutmanın süresi 60sn olsun kutuptaki gibi...Görevlilerin bu sorunlara çözüm getirmesi lazım..
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
18misafir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Büyücüdeki Haksızlık

Mesaj gönderen 18misafir »

Prisonbreakx yazdı:Bu konuyu açarken büyücüdeki haksızlığa değinmek istedim.

1- Savaşçı tutmaya 15 verip zihin tutulması attığına büyücü yerde.Bu çok büyük bir haksızlık.Yani büyücü itemi ne olursa olsun yüzde 30 yerde..
2-Büyücümle gidiyorum karşıma savaşçı çıkıyor tutma atıyor kutub açıyorum.Deparlıyor zihin atıyorum.Tutmanın süresi 30sn 15 sn zihinden 10sn kutuptan kaznıyr 5sn kaldı geriye 5sn dayanıyor yada sarsılmaz açıyor yeniden tutma büyücü yerde bu nasıl bir haksızlık madem öyle tutmanın süresi 60sn olsun kutuptaki gibi...Görevlilerin bu sorunlara çözüm getirmesi lazım..
üstün sağlamsa durdurmanın menziline girmeden alt edebilirsin ya da savaşçı kas alla alla çok zor
çakma misafir hesabıyımdır
Kullanıcı avatarı
DarkEvil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DarkEvil »

Kardeşim zorlamı oynatıyoruz büyücüyü sana, valla bıktık şu konuları görmekten, savaşçı ve büyücü her iki karakteri bilen her türlü alır, olay bu, yok şu hatalı yok bu hatalı .....
Eminönü: KoSoVaLi
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Aslında çok küçükte olsa bir fark söz konusu ama ben o farkı geçmenin yolunuda buldum büyü bozmayla alaksı yok tamamen tatiksel ;)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Savaşçının durdurmasının yenılenme suresı 40 sanıye olsun zıhın hapsının yenılenme suresı 45 sanıye olsun
Savaşçıların sakınması gerı donsun veya agır vuruş hasarları artsın
Böyle bır eşitlik gelebılır yalnız savaşçı sarsılmazı ıle 2 durdurma ve deparları cok rahat gelıyor bu çok buyuk bır haksızlık durdurmanın yenılenme suresı 30 sanıye yanı zaten bız 15 sanıye hapıs edıyoruz 5 sanıyede kutup 5 sanıyede sarsılmaz açarlar bız savaşcıları kalan 5 sanıyedemı kesıcez
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

sen ılerkı bı noktaya tıkladın buyu atmazsan .yada tekrar tıklamazsan.ki bu oyunun taktıklerındede yazıyor.adam zıhın tutulması atsa bıle sen basıp gıdersın :mrgreen: :mrgreen:
buyu bozma 15 yap dıkkat yersen yada kacamazsan kullanırsın.bol tesla kur.ve ne olursa olsun adama buzla dal .sadece buzzzla.bazı gazmalar depar ve durdurmayı aynı anda kullanır .tek seferde yırtarsın zaten.
yada benım gıbı oynaksan kutupsuz zıhınsız savascı kesersın.depar cok hızlı oldugu ıcın konrol zorlasır.cok hızlı manevra yaparsan savascı sana çizik atamadan depardan kurtulursun
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Odiseus »

Sana deparlayıp durdurma attığında kutubu aç o sırada deparı gitsin sonra ilerle vurabildiğin kadar vur arayı kapatıp sana vurursa zihin at canını doldur uzaklaş ve kes kesemiyosan eziksin demektir büyücü kullanma ;)
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Kullanışa göre her karakter kişiye daha iyi gelebilir ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön