Bu konuyu açarken büyücüdeki haksızlığa değinmek istedim.
1- Savaşçı tutmaya 15 verip zihin tutulması attığına büyücü yerde.Bu çok büyük bir haksızlık.Yani büyücü itemi ne olursa olsun yüzde 30 yerde..
2-Büyücümle gidiyorum karşıma savaşçı çıkıyor tutma atıyor kutub açıyorum.Deparlıyor zihin atıyorum.Tutmanın süresi 30sn 15 sn zihinden 10sn kutuptan kaznıyr 5sn kaldı geriye 5sn dayanıyor yada sarsılmaz açıyor yeniden tutma büyücü yerde bu nasıl bir haksızlık madem öyle tutmanın süresi 60sn olsun kutuptaki gibi...Görevlilerin bu sorunlara çözüm getirmesi lazım..
Büyücüdeki Haksızlık
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Büyücüdeki Haksızlık
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Re: Büyücüdeki Haksızlık
üstün sağlamsa durdurmanın menziline girmeden alt edebilirsin ya da savaşçı kas alla alla çok zorPrisonbreakx yazdı:Bu konuyu açarken büyücüdeki haksızlığa değinmek istedim.
1- Savaşçı tutmaya 15 verip zihin tutulması attığına büyücü yerde.Bu çok büyük bir haksızlık.Yani büyücü itemi ne olursa olsun yüzde 30 yerde..
2-Büyücümle gidiyorum karşıma savaşçı çıkıyor tutma atıyor kutub açıyorum.Deparlıyor zihin atıyorum.Tutmanın süresi 30sn 15 sn zihinden 10sn kutuptan kaznıyr 5sn kaldı geriye 5sn dayanıyor yada sarsılmaz açıyor yeniden tutma büyücü yerde bu nasıl bir haksızlık madem öyle tutmanın süresi 60sn olsun kutuptaki gibi...Görevlilerin bu sorunlara çözüm getirmesi lazım..
çakma misafir hesabıyımdır
Kardeşim zorlamı oynatıyoruz büyücüyü sana, valla bıktık şu konuları görmekten, savaşçı ve büyücü her iki karakteri bilen her türlü alır, olay bu, yok şu hatalı yok bu hatalı .....
Eminönü: KoSoVaLi
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Aslında çok küçükte olsa bir fark söz konusu ama ben o farkı geçmenin yolunuda buldum büyü bozmayla alaksı yok tamamen tatiksel
Ottomanxölümsüz anısına
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Savaşçının durdurmasının yenılenme suresı 40 sanıye olsun zıhın hapsının yenılenme suresı 45 sanıye olsun
Savaşçıların sakınması gerı donsun veya agır vuruş hasarları artsın
Böyle bır eşitlik gelebılır yalnız savaşçı sarsılmazı ıle 2 durdurma ve deparları cok rahat gelıyor bu çok buyuk bır haksızlık durdurmanın yenılenme suresı 30 sanıye yanı zaten bız 15 sanıye hapıs edıyoruz 5 sanıyede kutup 5 sanıyede sarsılmaz açarlar bız savaşcıları kalan 5 sanıyedemı kesıcez
Savaşçıların sakınması gerı donsun veya agır vuruş hasarları artsın
Böyle bır eşitlik gelebılır yalnız savaşçı sarsılmazı ıle 2 durdurma ve deparları cok rahat gelıyor bu çok buyuk bır haksızlık durdurmanın yenılenme suresı 30 sanıye yanı zaten bız 15 sanıye hapıs edıyoruz 5 sanıyede kutup 5 sanıyede sarsılmaz açarlar bız savaşcıları kalan 5 sanıyedemı kesıcez
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sen ılerkı bı noktaya tıkladın buyu atmazsan .yada tekrar tıklamazsan.ki bu oyunun taktıklerındede yazıyor.adam zıhın tutulması atsa bıle sen basıp gıdersın :mrgreen: :mrgreen:
buyu bozma 15 yap dıkkat yersen yada kacamazsan kullanırsın.bol tesla kur.ve ne olursa olsun adama buzla dal .sadece buzzzla.bazı gazmalar depar ve durdurmayı aynı anda kullanır .tek seferde yırtarsın zaten.
yada benım gıbı oynaksan kutupsuz zıhınsız savascı kesersın.depar cok hızlı oldugu ıcın konrol zorlasır.cok hızlı manevra yaparsan savascı sana çizik atamadan depardan kurtulursun
buyu bozma 15 yap dıkkat yersen yada kacamazsan kullanırsın.bol tesla kur.ve ne olursa olsun adama buzla dal .sadece buzzzla.bazı gazmalar depar ve durdurmayı aynı anda kullanır .tek seferde yırtarsın zaten.
yada benım gıbı oynaksan kutupsuz zıhınsız savascı kesersın.depar cok hızlı oldugu ıcın konrol zorlasır.cok hızlı manevra yaparsan savascı sana çizik atamadan depardan kurtulursun
Sana deparlayıp durdurma attığında kutubu aç o sırada deparı gitsin sonra ilerle vurabildiğin kadar vur arayı kapatıp sana vurursa zihin at canını doldur uzaklaş ve kes kesemiyosan eziksin demektir büyücü kullanma 
AdeLHarD
Kullanışa göre her karakter kişiye daha iyi gelebilir 
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER