Ne biçim lonca üyeleri seçiyor bu lonca (Tayfa)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Ne biçim lonca üyeleri seçiyor bu lonca (Tayfa)

Mesaj gönderen adsiz »

Merhaba beyler ,

Lonca üyeleri benim bildigim kadarıyla yardım sever ve ondan önce İNSAN olur. Tayfaxcourwage lonca üyesi olmayı haketmiyor bence nedenmi?:

Kara görevi olanlar destek istediler bende 6 kişilik bir gurub kurdum gittik karaya Tayfaxcourwage galiba kpye ihtiyacı var kp kasacağına görev grubu kesiyor ;) gir çıkla ve iksirle tüm adamları kesdi bende dahil olmak üzere Bu ne biçim bir lonca üyesi Ve bu nasıl bir lonca böyle adamları alıyor... (şifaları biz farketmeden kesmis ve ben haric digerleri düşük lwl oldukları için rahatlıkla kesebildi en son ben kesdim ama ne fayda..)
Buyrun resim..

Resim
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......

xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ne biçim lonca üyeleri seçiyor bu lonca (Tayfa)

Mesaj gönderen Godfatherx »

bu adam artıstın tekı ben bunları kestıgım zaman bolgeden cıkıp karaktersızdır dıyor ama ben en azından gorev eden arzları bu sekılde kesmıyorum cakal oglu cakal
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Tskxkxpsycho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxkxpsycho »

Gereksiz konu açıp foruma kirletme, Siz işimiz var dediğimizde görev yapıyoruz dediğimizde tamam kardeşim

Buyurmu diyorsunuz güldürmeyin bence çok güzel yapmış helal olsun Tüm grup pert olmuş ağlamayın ;)

ßu arada yazma özürlülüğünden vaz geç ;) Tayfaxcourwage değil o ;) ve adama diyorsun kp ihtiyacı var

kp ihtiyacı olsa gir çık yaparak karızmasını 20 yapmaz ;) Lodoslar keserek zevk alıyor ;)
Geri Dönüş
Kullanıcı avatarı
TayFaxCoUrAgEuX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TayFaxCoUrAgEuX »

bak simdi güzel kardesim ben size yardım amaclı geldim durun dedim durmadınzı ekstiniz bende 10 kişiyi kestim 2.kp ihtiyacı diyosun buna cok gülerim :D bide lodos kesmek ayrı bir zevk :D
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)

Optımusbrayn optımusxbraynn Tayfaxcourageux
Kullanıcı avatarı
TayFaxCoUrAgEuX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

bide sunu söyleyeyim loncaya nasıl adam alıyonuz diyosunda loncaya adamları ben alıyorum :D
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)

Kullanıcı avatarı
KoRkUsUzXOgUz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KoRkUsUzXOgUz »

evet bencede kesilmek zorunuza gidiyorsa klandan çıkın ben bi görev yapmak için meteordan 1 saatte zor çıktım insanlıktan filan söz etmeyin burda !!
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

KoRkUsUzXOgUz yazdı:evet bencede kesilmek zorunuza gidiyorsa klandan çıkın ben bi görev yapmak için meteordan 1 saatte zor çıktım insanlıktan filan söz etmeyin burda !!
haklısın doğru dıyorsun bırader kesılmeyı hazmedemeyen klandan cıksın Ergenekon ne zaman 1arz kesse bolgeden otuyorsunuz burda adamlıktan bahsetme kendın otmedkı bzıde bole yazılar yazmayalım
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
TayFaxCoUrAgEuX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

o ergenekon dedigin adam tek basına hiçbişi yapamaz ;) yanında 2 3 kişi olmassa olmazlardan 2. sende lodossun sanırım lodos klanı bi ergenekona kaldıysa vay halinize :D

Kullanıcı avatarı
Tskxkxpsycho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxkxpsycho »

TayFaxCoUrAgEuX yazdı:o ergenekon dedigin adam tek basına hiçbişi yapamaz ;) yanında 2 3 kişi olmassa olmazlardan 2. sende lodossun sanırım lodos klanı bi ergenekona kaldıysa vay halinize :D
Geri Dönüş
Kullanıcı avatarı
TayFaxCoUrAgEuX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Godfatherx yazdı:
KoRkUsUzXOgUz yazdı:evet bencede kesilmek zorunuza gidiyorsa klandan çıkın ben bi görev yapmak için meteordan 1 saatte zor çıktım insanlıktan filan söz etmeyin burda !!
haklısın doğru dıyorsun bırader kesılmeyı hazmedemeyen klandan cıksın Ergenekon ne zaman 1arz kesse bolgeden otuyorsunuz burda adamlıktan bahsetme kendın otmedkı bzıde bole yazılar yazmayalım
Tayfaxcourageux:3 Ergenekon:2 ;)

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön