Önemli (Jethro hakkında)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DeathandDecaY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Önemli (Jethro hakkında)

Mesaj gönderen DeathandDecaY »

DavuTT yazdı:haha açdığı konuya bak yaa Lan dengesiz bir şifacı soydun bende kalsın daha ötüosun diğer çaldıklarını hesaba katmıorum bile

Bakın yazıklarım biraz uzun olacak ama okumanız benim içinde sizin içinde önemli olacak.

Şimdiye kadar benden nefret eden, millete klan parası açlığı yaptığım için, durduk yere daldığım için, bazı kişilere küfür ettiğim için bana iftira attınız. Bana hırsız dediniz onun bunun itemlerini çalıyo dediniz şimdi bakın drowlar loncanızın liderinin nasıl biri olduğuna bakın şifacı soymuşum diğer çaldığım hesap olmuş bana sadece şu oyunda güvenip ömer özdemir ve ibrahim verdi. 3 ününde çarı sapasağlam duruyo ben neden onların çarını soymadım ? neden itemlerini alıp gözden kaybolmadım ? Biri çıksın karşıma söyleyin bakayım Jethro benim şu şu itemimi çaldı kanıtıta var desin bakayım ben bu foruma 1 daha girmem ve kimin o carını soyduysam maddi değeri ne kadarsa iade edicem tamammı ? biri çıksın karşıma jethro şu itemimi çaldı desin yemin ediyorum foruma 1 daha girmeyecem ve maddi olarak iade edicem. Şimdi daha yeni başlıyor milletin gerçek yüzü....Her loncanın kötü yüzünü ortaya çıkaracağım şimdi. bu paragraf drowlara karşı oldu.

Gelelim atabey loncasına. Atabeyxküçüman vs der ardından 10 tane atabey belirir ama dalmazlar vs attıktan sonra biri bana müdahele eder ama aslında kazanan atabeyler olur dimi ? sonra ufuk parasını vermiyo ufuk parasını vermiyo derler. Mavirüyaxakını yendim. Antipatiki yendim. Ekomanın g*tü yemedi. Neyse adam gibi vs attığım herkesi yatırdım çıksın karşıma foto koysun biri ben jethroyu kestim diye benim jethro adlı karakterimi şerefiyle yenen tek bir adam vardır oda Demirxbüyücü Ydemirhandır. çar silmesine vs atmıştık ama çarımı silmedim kusura bakmasın zaten jethro artık silindi.

Gelelim Rowx loncasına. Rowxpromil hırsızı karizma satacağım ayağına drowxwinksi yatırdı ve onu savunan row loncası bu serverde sevilip sayılan bir kişi olduğu için rowlara inandılar ama asıl haklı olan winksti çünkü parasını gerçekten vermemişti ama mal winks hemen helal etti parasını.

Ya tamam atabey drow row bu loncalar adam değilde ben onlara ne yaptım ki bana uyuzlar ? yaw yoldan adam yürüyor adam bana küfür ediyor sanki ona birşey yaptım ya *ç jethro 1bne jethro diyor iyiki çalım silinmişte sizden kurtulmuşum. KLAN PARASI AÇLIĞI YAPMAK YADA MODDA BİRİNİ GÖRÜPTE DALMAK NE AYIPTIR NE GÜNAHTIR NEDE KÖTÜ BİŞEYDİR. umarım yeterlidir bu yazdıklarım
Jethro
Meksikaxkarteli

Sancak sunucusu

NOT:Jethro silindi oyunu bıraktım. Forumda sizlerleyim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Önemli (Jethro hakkında)

Mesaj gönderen DavuTT »

hahahahahahaah kop kop lan gidip jethro charınla çalmıosunki sahte hesablarla çalıosun seni ak süte bandırsak yinede beyazlamazsın kararmışsın
...
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

haa bide şunu deyim bir insanın işi gücü olur klandan çıkmaması gerekir rütbesi vardır gidipde onu kesmek terbiyesizlikdir seninde işin gücün olabilir bunu düşünmemek çocuklukdan öte bir şey bu bilinçsizlik oluyor + terbiye görmemişsin küfürlü sözleri bayanların yanında kullanabiliyorsun ha sinirlendin desen yok böle bişi kendin edsip kendin buluon milletin hesablarını çalıon sahte hesablar açıosun Allah a havale ediorum 13 yaşındaki çocuk seni :lol:
...
Kullanıcı avatarı
DeathandDecaY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

çakma çar acıp car soyuyosam göster bakalım fotoları
Jethro
Meksikaxkarteli

Sancak sunucusu

Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

uLan ne utanmaz bir weLedsin sen jethro çakma forum hesapLarı iLe kendini reziL ediyorsun beni değiL. Çocukca LafLarın oLsun gerek davranışLarın oLsun bir weLed oLduğunu bariz ortaya koymakta. Sana tawsiyem oyuna foruma fazLa takıLma daha yaşın çok genç. Git hayatı öğren pc başında fazLa kaLma.. ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
DeathandDecaY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

seni açtığım konuda seninle ilgili bişe yazmamıştım çünkü sen 10 yaşındasın ve kendini 20 yaşında zannediyon 17 yaşında millete velet diyosan herhalde :D ben 14 yaşındayım ama sen 20 yaşındasın abi :D joker abi :D seni unuttum ben olm 10 yaşındasın sen git kitap oku robin hoodu oku D:
Jethro
Meksikaxkarteli

Sancak sunucusu

Kullanıcı avatarı
DeathandDecaY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

hem artık ben böyle saçma sapan oyunu oynamam daha ko oynuyorum ezme :D hellbreakeri +9 basta gel allahın ezmesi
Jethro
Meksikaxkarteli

Sancak sunucusu

Cleasines
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cleasines »

yha bi kıytırık jethro ne dertler açıo ne adammış be