:::::YENİ SUNUCU::::::

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
osman19
İskele Babası
İskele Babası

:::::YENİ SUNUCU::::::

Mesaj gönderen osman19 »

Eminönü,
Teşkilat,
Beyaz Köşk,
Kuklacı,
Meran,
Tılsım,
Sancak,
Anka; Sunucularının Açılış Tarihlerini Grafik Halinde İnceledim...

Hepsi Kısa Süre Aralıklarıyla Çıktılar ! Ama Anka'dan Sonra, Belki 4-5 Ay Önce Çıkması Gereken Sunucu Hala Çıkmadı...

Artık Yeni Bir Sunucu Çıkmasının Gerekli Olduğunu Düşünüyorum.
Aslında Arz-Talep Meselesi Ama TT NET'in Desteği İle Büyümekte Olan İKV'nin Yeni Başlayan Oyuncu İhtiyacını Karşılaması İçin Yeni Sunucular Açması İyi Olacaktır.

Kim Yeni Bir Sayfa Açıp Yeni Maceralara Katılmak, Yeni Arakadaşlar Edinmek İstemez ?

ÖRN: Yeni Sunucu Açılıyor ! [1 Ocak 2010]
Yeni Yılın İlk Hediyesini Size Biz Vermek İstedik !
'' Gizit '' Sunucusu Saat 12:00 İtibariyle Açılacak.Mutlu Yıllar :)

Düşünün Ne Kadar Güzel Bir Haber Olurdu ! Oyunu Bırakan Birçok Kişinin Tekrar Oyuna Başlayacağından Eminim ve Herkes Kasmak-İtem Düşürmek İçin PLUS'a Sarılacak ki Bu da Yönetim İçin İyi Bir Kazanç.Bu Paralarla Oyunun Geliştirilebilmesi Sağlanacaktır.

Umarım Dikkate Alınır :)
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: :::::YENİ SUNUCU::::::

Mesaj gönderen Reader »

Merhaba;

Arkadaşım öncelikle bu konuyu açtığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bende böyle bir fikir içerisindeyim.Gerçekten yeni bir sunucu gelmesini inanılmaz derecede istiyorum.Artık sıkıldım.Aynı sunucuda oynamaktan çünkü çarlarım çalındı ve yeni bir macera yeni bir heyecan yaşamak istiyorum.Tabikide başka bir sunucuya geçebilirim ama o sunucularda sonucta bir çok oyuncu oynuyor.Ama yeni bir sunucu geldiğinde düşünün;Siz o sunucunun ilk oyuncuları olacaksınız kasıcaksınız ve 2 yıl sonra yeni baslayan oyuncular vay be sunucumuzun en eskileri diyecekler.Bunun örnekleri var.Derindeki sır güncellemesinden beri açıkçası çok büyük bir yenilik göremedim ikv yönetiminden.İnşallah yakında yeni bir sunucu gelir.Aslında bu yılbaşında gelse çok çok iyi olurdu.İkv yönetime buradan sesleniyoruz.Genel etkilesim bölümüne isterseniz birde anket koyun.Bence daha yararlı olur.Eminim çok destek görecektir.Tekrar söylüyorum.Yeni bir sunucunun gelmesini gerektiğini düşünüyorum.Saygılarımı sunuyorum.

Not:Foruma açılan bu tarz konuların dikkate alınmadığını biliyoruz.Ama foruma açmakda yararlı olacaktır.Sonuçta ikv yönetimi bu konuyu görecek ve ona göre hareket edecek diye düşünüyorum.www.istanbuloyun.com/ikvdestek Adresinede öneri kısmına bu konu hakkında mesaj göndericem.Ve herkesin göndermesini bekliyoruz.
Reader
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

Bende yukardaki yorumlara katılıyor ve desteklerimi bildiriyorum.Yeni bir sunucu gelse süper olurdu.Açıldığı an hemen oraya geçerdim ve plus alıp kasmaya başlardım.Öbür sunucudaki çarlarımda elbette duracak.Ama belkide ilerleyen zamanlarda o sunucudaki carları silip yeni geçtiğim sunucuda ikv hayatımı sürdürürdüm.Gerçekten çok istiyorum yeni bir sunucu gelsin.İkv yönetimine buradan sesleniyoruz.Ve ayrıca www.istanbuloyun.com/ikvdestek Adresine bu konu hakkında önerilerimizi gönderelim.Bende göndericem.Bu konuya destek çıkan bütün herkes göndersin.Oraya gönderilen mailler dikkate alınıyor çünkü.

Saygılar.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Yeni sunucu açılması saçma bir fikir. Derindeki sır geldiği ilk zaman oyun sürekli çok kalabalıktı . Sonra bu eklentinin büyük bir heyecan yaratmasına rağmen fos çıktığını ve bir sürü eksiği olduğunu görenler artık umutlarını başka baharlara taşımak istemedi başka oyunları taşıdılar. Millet atıp tutuyor yok ikv yi 100 bin 200 bin kişi oynuyormuş güya.Bırakın bunları ne zaman girsem tenha. Oyunda sebat eden büyük umutlarla yenilik bekleyen oyunculara çok büyük bir kazık attılar. Bu oyunu seviyorum ama bu şekilde umut tacirliği yapılmasına katlanamıyorum. Yeni bölge geldi ne yeni gözlük var ne yeni zırh var. Ortada hep söylentiler var ama neyin ne olduğu belli değil. Sığınak ve miğrat bölgeleri 25 aralıkta geliyordu şimdi yılbaşı diyorlar o zamanda başka zaman diyecekler belli ki. Bu olmamalı bunu bize yapmamalılar. Millet lonca sistemi diye kendini parçaladı ama yok işte gelmiyor yapmaya kudreti yok yönetimin. Eleştiriye de katlanamıyorlar ve bunları diğerlerininde görmesini istemiyorlar tetikçi forum yöneticileri hemen siliyor mesejları .

Oyunda 100 milyonların harcandığı alışveriş sistemi hakkında" güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayın ve üretim yaptırmayın" diyerek telkinde bulunulmasını istemiyoruz biz artık adam gibi kurun sistemi ya da tam gelişmemiş bir oyunu sunmayın pazara bizide mağdur etmeyin geliştirin öyle sunun.
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tolun »

Yeni sunucular için en güzel tarih yaz aylarıdır.

Niye?

Okulların açıldığı zamanlarda çoğu forumda gördüğümüz ''kısa süreli veda'' başlıkları okul aylarında derslerine daha fazla ağırlık vermek isteyen öğrenciler tarafından açılır ve bu okul aylarında oyunda olan kişi sayısı yaza göre azalır ve de okul aylarında açılan sunucuya yazın da geçiş yapmak istemezler o sunucu tenha olur.Web tabanlı ve mmorg başka oyunlarda bunun örneğini gördüm.

Tabiki yeni sunucular açılmalı ama zamanında açılmalı ki boş kalmasın.
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
elemin
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen elemin »

Şu an için yeni sunucunun açılması bence mantıksız çünkü sunucular genelde hep tenha.
Ancak sunucular dolacakki sonra yeni sunucu açsınlar.
Elemin
Meran
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

Sevimsiz yazdı:Yeni sunucu açılması saçma bir fikir. Derindeki sır geldiği ilk zaman oyun sürekli çok kalabalıktı . Sonra bu eklentinin büyük bir heyecan yaratmasına rağmen fos çıktığını ve bir sürü eksiği olduğunu görenler artık umutlarını başka baharlara taşımak istemedi başka oyunları taşıdılar. Millet atıp tutuyor yok ikv yi 100 bin 200 bin kişi oynuyormuş güya.Bırakın bunları ne zaman girsem tenha. Oyunda sebat eden büyük umutlarla yenilik bekleyen oyunculara çok büyük bir kazık attılar. Bu oyunu seviyorum ama bu şekilde umut tacirliği yapılmasına katlanamıyorum. Yeni bölge geldi ne yeni gözlük var ne yeni zırh var. Ortada hep söylentiler var ama neyin ne olduğu belli değil. Sığınak ve miğrat bölgeleri 25 aralıkta geliyordu şimdi yılbaşı diyorlar o zamanda başka zaman diyecekler belli ki. Bu olmamalı bunu bize yapmamalılar. Millet lonca sistemi diye kendini parçaladı ama yok işte gelmiyor yapmaya kudreti yok yönetimin. Eleştiriye de katlanamıyorlar ve bunları diğerlerininde görmesini istemiyorlar tetikçi forum yöneticileri hemen siliyor mesejları .

Oyunda 100 milyonların harcandığı alışveriş sistemi hakkında" güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayın ve üretim yaptırmayın" diyerek telkinde bulunulmasını istemiyoruz biz artık adam gibi kurun sistemi ya da tam gelişmemiş bir oyunu sunmayın pazara bizide mağdur etmeyin geliştirin öyle sunun.
Son derece soylediklerine katılıyorum.
Dört adet şaheser silah reçetelerini Demirci Rüsteme koydular ve bizde üretmek için malzemelerini topladık 6, 7 ay geçmiş olmasına karşın ne görünürde Hidra nede Hidra pençesi var.Madem ki 6, 7 ay sonra veya 1 yıl sonra koyucaksınız Hidrayı reçeteleride o zaman koyun.(!)

Fan artta verilen dört şaheser başka bir konu.Daha üretil(e)meyen eşyaları kazananlara vermek "saçmalık" diye nitelendiriyorum.Biz üretim için beklerken onlara verilmesi tabii ki hakkıyla kazandılar ama yanlış yapıldı bence.

Bu zırhlar, gözlükler, eklentiler, hidralar vs. bunlar için yönetimin 1, 2 ay önceden haber etmesi gerekiyor bence pat 1 gün duyurup 2. gün yayınlamamalılar ki bizlerde ona göre hareket edelim duyarsız kalmayın..

Hırsızlık konusuna gelince, şu rakamların arasına " . " koymak bir gün veya bir kaç saatlerini alır o kadar kişinin canı yanmasına karşın yapmadılar/yapmadılar bunu..
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

bence gerekmez sunucu kapasiteleri yükseldi !!!

eski'den bizde öle dedik kuklacıdan sonra patır patır sunucular çıktı degişin bişe yok !

ama şöle bi önerim var sunucular arası savas ve karekter transferi olsa daha ilgi çekici olurdu
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Merhaba,

Sunucularımız şu anda artırılan kapasiteleriyle birlikte oyuncu ihtiyacını yeterince karşılamaktadır. Dolayısıyla şu sıralar yeni bir sunucuya gerek duymamaktayız.

Önerileriniz için ise her zaman belirttiğimiz üzere Destek formundan bizlere bildirim yapmanızı öneriyoruz.
Forumlarımızda açılan her konuyu inceleme fırsatımız bulunmadığı gibi, ilgisiz konularla birlikte gerçekten İKV dünyasına yararlı olacak önerilerde kaybolup gidiyor. Değerli önerilerinizi, sorunlarınızı ve olumlu/olumsuz eleştirilerinizi birebir cevap alabileceğiniz Destek formumuzdan bizimle paylaşın.

Sizlerinde farkettiği üzere her geçen gün İKV dünyasını siz oyuncularımız için daha keyifli bir hale getirmek üzere yenilikler yapıyoruz. Bu yeniliklerle birlikte sizlere keyifli bir ortamda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.

Fuarda duyurduğumuz yeni bölgeler Migrat ve Sığınaklar ile birlikte yapılacak değişikliklerin yayın tarihleri ve detayları konusunda gerekli bilgilendirmeyi ise zamanı geldiğinde resmi bir duyuruyla siz oyuncularımızla paylaşacağız.

Bu tür hassas konuların resmi bir duyuru yapılarak kesinliğe kavuşturulmadığı sürece lütfen söylentilere itibar etmemenizi rica eder, ilginize teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Bence de artık yeni sunucu açılmasa iyi olur.. :roll:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem