bnm bugün çarım susturuldu daha sonra ikv destek ekibini itirazda bulundum ondan sonra ise msnme ikvdestek ekibini ekledim destek ekibi oturum açtı ve sordum abii çarım sustuurldu dedim benden nickimi ve üyeli,k bilgilerimi istedi sadece üyelik girişimi verdim ama şifremide istedi vermedim daha sonra oyuna girecektim oyuna girmedi ttnet üyeden girdim üyeliğiniz kilitlenmiştir dedi bu nasıl bişey öğrenebilirmiyim gerçekten konuştuğum kişi admin mi yoksa bir hırsızmı nolur yardım edin bana!!!! SONRA SEN HANGİ GM SİN DEDİM ZWARTAN DEDİ BANA GÜVENMEYENLE İŞİM OLMAZ DEĞİP ÇARIMI NASPTI BİLMİOM KULLNICI GİRİŞİ KİTLENDİ DİO YARDIMLARINMIZ BEKLİOM
Imleqend
GMLER DEN HIRSIZ OLURMU YARDIM EDİNNNN!!!!
GMLER DEN HIRSIZ OLURMU YARDIM EDİNNNN!!!!
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GMLER DEN HIRSIZ OLURMU YARDIM EDİNNNN!!!!
tuhaf bir olay ama ekledım fln dıon ne sorunun var maıllere bılgı gelıoS
Benjiro
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
iLqinc bir durum fakat ikv destek ekıbının maiL ini ekLeyememen Lazım. O sadece maiL atmak ıcın bir hesap oLduqunu bıLıyorum yanLıs bıLmıyorsam. Bir yanLısLk yapmıssındır. Hiç Bir Gm bana quvenmeyenLe ısım oLmaz demez ki zaten senden şifre ve kuLLanıcı adını ıstemez. Snn çarını napıcak ki adam Gm sonucta Bi de böLe dusun. Biraz oLtaya qeLmıs oLabLırsın
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
geçmiş olsun bizim biraderide öyle çarptılardı.
sen sen ol babana bile şifre verme ,
GM isterse seni şifresizde banlar çözer iptal eder
sen sen ol babana bile şifre verme ,
GM isterse seni şifresizde banlar çözer iptal eder
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
KARDEŞ BENCE SENİ Bİ ŞEKİLKDE KANDIRMIŞ LAR GM LERIN BÖLE Bİ ŞEY YAPICAĞINI SNMAM...

arkadaşlar bu doğru tnnet t e idim sadece üylik adımı verdim ama şifremi vermedim sada sonra oyuna girdim girmio şifremi unuttumdan girdim ve karşıma şu yazı çıktı ÜYELİK HESABINIZ KİLİTLENMİŞTİR DEDİ hiç birşey de yapamadım daha sonra msn de konuştuğum kişiye sordum seni banladım dedi bana daha sonra bir sürü olaylar geliş ti bu bana güvenmeyenlerle işim olmaz dedi kapttı msn ii daha sonra banliyo adlı çarla oyuna giridm burdada zenbekoğlü adlı 1 lwl çarla oyuna girdi ve girer mgirmez bana direk sen ımleqenc sin demi diyerekj pm attı ve evet dedim bu sonra hakkında şikayet var diyerek tarama yapacağını söyledi bende mecburen banlamasın die verdim şifremi sonra kasanı tarıyacam dedi bnm çara girdi ve 5 dk sonra ben yeni 1 lwl çar açtım sonrdum ne oldu tarama sonucu dedim takıların çalıntı dierekten hesabı sildim dedi ve oyundan çıktı bida da girmedi göören oluysa pm atsın acaba oyun geri sarılırsa geri alammammı şifremi eski şifremi felan GM LER yardımınızı bekliyorum SAYGILARIMLA....
Imleqend Banliyo / (ibrahim)
Imleqend Banliyo / (ibrahim)
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
slm banada facebooktan gelmisti zwartan özgür die biri sana item verecem bi programla dedi yemedim kuklacıda çarın varmı dedim yok ama ayyıldızxçapkın arkdasım dedi yasakladım gitti

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kardeş bende TTNT liyim o olay bendede oldu sadece ttnt te sorun var GM ler senin üyeliğine göz koymuş olamazlar
senin yapacağın sadece TTNT i arayık hesabını açtırmak 444 0 375 i arayaka kullanıcını aktif edebilirsin
KARRDEŞ KENDİ MOBİL CEBİMDEN ARIOM 1 E 2 E 3 BASIN DİO BASIOM YİNE AYNI ŞEYİ TEKRAR EDİO NASIUL YAPARIM SÖLERMİSİN ACABA AÇIKLASAN BİRAZ
...MaNŞeT...
...MaNŞeT...