Jokerin hikayesi :D komik anlatım :D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JoKeRFinisHxD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Jokerin hikayesi :D komik anlatım :D

Mesaj gönderen JoKeRFinisHxD »

Evet arkadaşlar oyunu bırakıyorum carlarımı sildim bu konuyu acmayacaktım çünkü drama yapmayı sevmem şimdi size bu oyundaki yaşamımı özetleyeceğim.

Bu oyunu ne olursa olsun arkadaşlarım için oynadım plusuda arkadaşlarımla bölgeden sohbet edebilmek için açtım eski cnqueror abiler beni bilir hepsi benim abimdir. İyi kötü anılarım oldu ama bu karar aldım ve bu karar oyunu bırakma kararı. Gerçekten Jethro yani ufuk abidende özürlerim eksik olmasın beni vs yenmişti ama ben fotomontaj yapıp foruma onu kestiiğim fotoyu koymuştum biliyorum arkadaşlar çok ayıbım var lütfen affedin beni ben yalavuz bir insanım annem zaten hasta babam 10 yaşında yanı 2 sene önce öldü :D:D (yani 13 yaşındayım) neyse fazla söze gerek yok herkes beni affetsin ben yoluma sizde yolunuza biliyorum çoğu kişiye küfür ettim hepsinden özellikle JETHRO abiden özürlerimi eksik etmiyorum hayırlı ramazanlar hayırlı oyunlar HAYATINIZ BOYUNCU MUTLU OLUN ! Ben artık yokum.. Joker...[/color

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TEY TEY TEY BOM BOM CISTAK CISTAK JOKERE ELVEDA JISTAK JSTAK JISAK JUSTE JOKER CISTAK CISTAK BOMBOM POWW d:
JOPJOKER sınırsız ban yedi şimdi kıvırıyo sildim diye :D

JethRo
Lordsxgimli
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Jokerin hikayesi :D komik anlatım :D

Mesaj gönderen Lordsxgimli »

anana jıstak jıstak :) adamın arkasından laf etme
Sukimiye
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Jokerin hikayesi :D komik anlatım :D

Mesaj gönderen Sukimiye »

Lordsxgimli yazdı:anana jıstak jıstak :) adamın arkasından laf etme
:)
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim

GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!

Gölge Haramilerine çok selamlar :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön