başlık benzer ama içerik farklı şimdi başlayayım anlatmaya
yetenekler belli
şimdi wse başlarken mesefayi çok çok ç ok çok açın ve depar basın (deparın etki süresi 12 sn ) evet amac deparın yenilenmesini sağlamak şimdi depar 40 snyede yenilenicek 12 sn etki süresi 8 sn ye sonra size zihin attığını farz edelim büyünün (ben Tsuman diye birisiyle ws atmışdım iki kişi dalmışlardı bu tatiktikden dikkat edin ha ) size zihini attı tmm deparın snyeye bakalım şimdi zihin 15 sn ye etki edicek 15+8 den 23 sn depara gelen süre sonra bir durdurma atalım attıkdan 2 sn ye sonra kutup açsın 30 sn oldu sonra sarsılmaz açalım 5 snye ordan kaldı 5 snye ee okadarda dayanırız artık sonra depar pat büyü yerde
Birazda dikkat işi Büyücü keskin bir manevrayla senden bir anda kurtulabilir ve bu senin sonun olur ... o yüzden büyücü kullanmakta savaşçı kullanmakta kolay bir meziyet değildir
kasaphasan06 yazdı:Birazda dikkat işi Büyücü keskin bir manevrayla senden bir anda kurtulabilir ve bu senin sonun olur ... o yüzden büyücü kullanmakta savaşçı kullanmakta kolay bir meziyet değildir
vallaha artık orasıda bilekde ve mauseda biter benim mause x7 ve buna rahmen bazıları kaçıyor bu yüzden garanti olsun diye boşluk tuşunuda kullanmak gerek